To «καρφί» του πρωθυπουργού για τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση της HDB – «Δεν θα καταλάβαιναν…»

13:04 7/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι ατάκες που ακούστηκαν στο περιθώριο της σημερινής (7/4) εκδήλωσης της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Υπενθυμίζεται ότι η HDB παρουσίασε τέσσερα χρηματοδοτικά προγράμματα συνολικού ύψους 2,5 δισεκ. ευρώ τα περιλαμβάνονται στην πρωτοβουλία “Know your customer”.

Το πρόγραμμα θα παράσχει πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό σε 60.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις που είναι μεν υγιείς και ενήμερες αλλά αποκλείονταν από τις τράπεζες

λόγω μεγέθους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος, στο περιθώριο όσων αναλύθηκαν είπε και μια ατάκα που θα συζητηθεί πολύ. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε μια ερώτηση που του τέθηκε, απάντησε: «Θα σας το πω ευθέως. Αμφιβάλλω αν οι προηγούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν όσα πετύχαμε εμείς με την Αναπτυξιακή Τράπεζα τα τελευταία 4 χρόνια. Αμφιβάλλω αν θα καταλάβαιναν και τα μισά από όσα συζητήσαμε σήμερα».

Είναι φανερό ότι ο πρωθυπουργός, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, παίζει όλο και περισσότερο το χαρτί της οικονομίας και των επενδύσεων αφού είναι ξεκάθαρη η υπεροχή του κόμματός του έναντι της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η αποτελεσματικότητα της επιλογής του, μένει να φανεί στις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα