To HONDA ZR-V διατίθεται στην Ελλάδα

Το ολοκαίνουργιο Honda ZR-V αποτελεί μία μοναδική πρόταση στην κατηγορία D-SUV συνδυάζοντας εκλεπτυσμένο στυλ, ένα υψηλής ποιότητας premium εσωτερικό και μια συναρπαστική οδηγική συμπεριφορά με πολλά στοιχεία άνεσης. Στόχος της ομάδας ανάπτυξης ήταν η δημιουργία ενός αυτοκινήτου που να εμπνέει εμπιστοσύνη, να ενθαρρύνει την ελευθερία προσελκύοντας ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Συνδυάζοντας μοναδικό στυλ με δυναμικές επιδόσεις, πρωτοποριακή τεχνολογία

και ασύγκριτη άνεση, το ολοκαίνουργιο ZR-V διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις: Elegance, Style, Sport και Advance με τη λιανική τιμή τους να ξεκινά από 44.700€.

Το ολοκαίνουριο ZR-V έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί τις αισθήσεις, με την τολμηρή, σπορ μορφή που δημιουργούν οι σμιλεμένες γραμμές και καμπύλες του.

Σχεδιαστικά, η κομψή σιλουέτα του ZR-V χαρακτηρίζεται από ένα μίγμα επιλογών όπως αυτές ορίζονται από τις ενιαίες εξωτερικές επιφάνειες που ρέουν από τα εμπρός προς τα πίσω, τους τοποθετημένους με ακρίβεια αρμούς μεταξύ των μεταλλικών πάνελ και τις λεπτομέρειες όπως η μεσαία γραμμή με την χαρακτηριστική ακμή. Το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ήσυχο» χάρη στους λεπτούς προβολείς με την χαρακτηριστική υπογραφή και τη μεγάλη, εντυπωσιακή μάσκα. Στο ίδιο ύφος οι απέριττες πλευρικές επιφάνειες εκτείνονται μέχρι τον τολμηρό πίσω προφυλακτήρα και τα αντίστοιχα φώτα που ενσωματώνονται αρμονικά στην πίσω πόρτα.

Οι σχεδιαστές της Honda είχαν θέσει ως ξεκάθαρη προτεραιότητα τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας σε όλη την καμπίνα με απαλές υφές και εύχρηστα σημεία αφής. Μία μεγάλη οθόνη εννέα ιντσών βρίσκεται στο κέντρο του διευρυμένου άνω τμήματος του ταμπλό, που εκτείνεται σε όλο το πλάτος της καμπίνας επιτείνοντας την αίσθηση της ευρυχωρίας. Ο συνδυασμός του ταμπλό, της μεγάλης κεντρικής κονσόλας, των βελούδινων προστατευτικών γονάτων και των υποβραχιονίων δημιουργεί μία αίσθηση θαλπωρής και premium άνεσης.

Το ισχυρό υβριδικό σύστημα e:HEV βασίζεται σε μία εμπειρία άνω των 20 χρόνων στα υβριδικά συστήματα αυτοκινήτων δρόμου και τη Formula 1®.

Η μονάδα ισχύος (PU) αποτελείται από δύο συμπαγείς ηλεκτροκινητήρες, συνδεδεμένους σε ένα νέο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 2.0 i-VTEC, μία μπαταρία ιόντων λιθίου και ένα πρωτοποριακό κιβώτιο σταθερής σχέσης μετάδοσης.

Το σύστημα αποδίδει 184 PS και 315 Nm ροπής προσφέροντας στο ZR-V υψηλές επιδόσεις και εξαιρετική οικονομία.

Keywords
Αναζητήσεις
to-honda-zr-v-diatithetai-stin-ellada.htm
Τυχαία Θέματα