Solo Gelato: Το καλύτερο παγωτό της Ευρώπης είναι ελληνικό!

12:31 30/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Εάν αναζητάτε αυθεντικό, ολόφρεσκο και λαχταριστό ιταλικό παγωτό στα νότια προάστια, τότε ο δρόμος θα σας βγάλει σίγουρα στην οδό Γιαννιτσοπούλου 3 στη Γλυφάδα και στο μοναδικό «Solo Gelato». Εάν επιθυμείτε το ίδιο σε Αγία Παρασκευή, Κυψέλη, Λαύριο, Σαντορίνη, Ρόδο, Κρήτη, Κέρκυρα, Πόρτο Χέλι και Γιάλοβα, τότε και πάλι θα βρεθείτε στο ίδιο κατάστημα. 

Εκεί θα βρείτε ξεχωριστές γεύσεις,

ωστόσο εκείνο που καθιστά το παγωτό στο «Solo Gelato» ιδιαίτερο, είναι οι ποιοτικές πρώτες ύλες και το πάντα φρέσκο γάλα από μικρές ελληνικές φάρμες που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του αλλά και τα ολόφρεσκα φρούτα εποχής για ανεπανάληπτους συνδυασμούς γεύσεων. Στο εμβληματικό κατάστημα μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε κορυφαίες γαλλικές σοκολάτες, ξηρούς καρπούς από τη Σικελία, μονοποικιλιακό κακάο Βενεζουέλας και αυθεντική βανίλια Μαδαγασκάρης. 

Πώς προέκυψε το «Solo Gelato»

Το «Solo Gelato» προέκυψε το 2006 όταν ο ιδιοκτήτης του, τρίτης γενιάς «παγωτοποιός» Νίκος Χριστογεώργος, πήρε την απόφαση να αφήσει τη ζαχαροπλαστική και να παρασκευάζει αποκλειστικά και μόνο παγωτό. Έτσι, μετέτρεψε το ζαχαροπλαστείο σε gelateria, κάνοντας κατά κάποιον τρόπο το όνειρο που είχε από τις αρχές του 1990 πραγματικότητα, να δημιουργήσει δηλαδή ένα κατάστημα που θα σερβίρει παγωτό και καφέ. 

Η κάθε εποχή του χρόνου… σερβίρεται στο μοναδικό αυτό κατάστημα, καθώς εκεί θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από γεύσεις παγωτών, ακόμη και χωρίς ζάχαρη ή γλουτένη. Παραδοσιακό καϊμάκι με σαλέπι και μαστίχα Χίου, σορμπέ σοκολάτας με κακάο Criollo, φιστίκι Σικελίας (100% IGP), φουντούκι Πιεμόντε (100% IGP) είναι μερικές μόνο από τις δεκάδες απίθανες γεύσεις που σας περιμένουν να τις δοκιμάσετε. Επίσης, εκεί θα βρείτε ροφήματα κρύα ή ζεστά καθώς και μια ευρεία γκάμα ιταλικών και ελληνικών παραδοσιακών γλυκών όπως: cannoli Σικελίας με ρικότα, pavlova, cookies καρύδας αλλά και χειροποίητο μπακλαβά.

Εκτός όμως από τον ουρανίσκο σας, το «Solo Gelato» σέβεται και το περιβάλλον, καθώς όλες οι συσκευασίες παγωτού είναι βιοδιασπώμενες για όσο το δυνατόν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Συν τοις άλλοις, το μαγαζί, εκτός των γεύσεων, εντυπωσιάζει και με τη φινέτσα και τον κομψό σχεδιασμό του, συνδυασμός που κάνει τον επισκέπτη να «ταξιδέψει» αμέσως σε έναν πλακόστρωτο δρόμο της Ιταλίας και να φανταστεί ότι απολαμβάνει το gelato του δίπλα από τη Fontana di Trevi.

Τέλος, το «Solo Gelato» δεν αποτελεί απλώς ένα καθιερωμένο brand στην ελληνική αγορά παγωτού, αλλά το καλύτερο παγωτό στην Ευρώπη, καθώς είναι βραβευμένο με την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παγωτού που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο το 2012.

Επισκεφτείτε το και το μόνο σίγουρο είναι πως θα θέλετε να απολαύσετε όλες τις προσφερόμενες γεύσεις!

Keywords
Αναζητήσεις
solo-gelato-to-kalytero-pagoto-tis-evropis-einai-elliniko.htm
Τυχαία Θέματα