Sniper: Αλέξης Πανταζής και Αιμίλιος Μάρκου σε ρόλο ψήστη!

06:58 20/9/2023 - Πηγή: Emea.gr

– Co–CEO’s πολλαπλών ικανοτήτων και αστείρευτου ταλέντου!
– Η Natech αυξάνει το pool ανθρώπινου δυναμικού της!
– Η FrieslandCampina… πάει στην Ασία

Co–CEO’s πολλαπλών ικανοτήτων και αστείρευτου ταλέντου!

150 Αμερικανικό Angus, 10 κοτόπουλο και 12 Beyond Meat.

Περί burgers ο λόγος. Πριν βιαστείτε να θεωρήσετε πως γράφουμε κάποια παραγγελία ή έστω μια λίστα με ψώνια, σας ενημερώνουμε πως οι προαναφερθείσες ποσότητες προετοιμάστηκαν, ψήθηκαν και

καταναλώθηκαν με περισσή χαρά και ικανοποίηση στο περιθώριο του «HD Burger Series – Here for Food», το οποίο και λανσαρίστηκε επισήμως από μέρους της Hellas Direct προ μερικών ημερών και που ήρθε για να μείνει. Για την ακρίβεια, σε μηνιαία βάση τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ασφαλιστικής εταιρείας, καθώς επίσης συνεργάτες, ακόμη και γείτονες θα συγκεντρώνονται στον χώρο που υπάρχει κάτω από τα γραφεία της, στο Μαρούσι, προκειμένου να συζητούν για κάθε τι, με συνοδεία BBQ.

Όσο για το ποιοι έχουν αναλάβει καθήκοντα ψήστη στο ενδιαφέρον από πάσης απόψεως «HD Burger Series – Here for Food», αυτοί δεν είναι άλλοι από τους συνιδρυτές και συν-διευθύνοντες συμβούλους της εταιρείας, Αλέξη Πανταζή και Αιμίλιος Μάρκου!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως προ διμήνου – περίπου – η εταιρεία διοργάνωσε το 1ο VIP Meeting συνεργατών της, έχοντας ως απώτερο σκοπό να συζητηθούν θέματα σε σχέση με τις πωλήσεις μέσω φυσικών δικτύων, η αξιολόγηση της μέχρι στιγμής συνεργασίας και η ανακοίνωση πρωτοβουλιών της εταιρίας για την επίτευξη των φετινών της στόχων. Στην πλευρά των οικοδεσποτών τα στελέχη της Hellas Direct και σε αυτήν των επίτιμων επισκεπτών, οι σημαντικότεροι πράκτορες-συνεργάτες της.

Τέλος, αναζητώντας μια διαφορετική, όσο και «φρέσκια» ματιά στον τομέα δραστηριοποίησής της, η Hellas Direct συγκαταλέγεται σε έναν στενό κύκλο εταιρειών σε διεθνές επίπεδο που συνεργάζεται με πρόγραμμα του Harvard Business School ως FIELD Global Immersion Project Partner. Μέσω αυτού, η ασφαλιστική εταιρεία διασφαλίζει την ευκαιρία σε φοιτητές να πραγματοποιήσουν έρευνα και να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις με βάση επιχειρηματικά δεδομένα σε πραγματικές συνθήκες. Όσο για την υπόθεση εργασίας των φοιτητών, αυτή αφορούσε σε νέα ασφαλιστικά προϊόντα που θα μπορούσε μελλοντικά η Hellas Direct να αναπτύξει, απευθυνόμενη στη Gen Z, λαμβάνοντας υπόψη τις καταγεγραμμένες τάσεις στην αγορά και το φάσμα των αναδυόμενων αναγκών.

Υπογραμμίζεται πως η Hellas Direct για τέταρτη χρονιά -φέτος- συμπεριλήφθηκε στη λίστα των Financial Times με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη (FT 1000), την οποία συνέταξε η εφημερίδα για 7η συνολικά χρονιά, έχοντας ως βάση στοιχεία προερχόμενα από τη Statista. Στη φετινή κατάταξη αξιολογήθηκε ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των εσόδων από το 2018 έως το 2021, με βάση τον οποίο ουσιαστικά καταγράφεται πόσες επιχειρήσεις κατάφεραν ανοδική πορεία παρά την πανδημία- ή, σε κάποιες περιπτώσεις, λόγω αυτής.

Στην περίπτωση της Hellas Direct, ελήφθη υπόψη –μεταξύ άλλων- το γεγονός πως η εταιρεία λανσάρισε τη νέα αναβαθμισμένη πλατφόρμα wallet+ παρέχοντας ακόμα περισσότερες υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποίησε το πρώτο άνοιγμά της στην αγορά της Ρουμανίας. Υπογραμμίζεται πως η Hellas Direct δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία παρέχοντας ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και κατοικίας. Στους επενδυτές της συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ) και ο Διεθνής Οργανισμός Χρηματοδότησης (IFC – μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας).

Η Natech αυξάνει το pool ανθρώπινου δυναμικού της!

Αποτελεί κοινό τόπο πως η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού και δη κατηρτισμένου σε ολόκληρη την αγορά, λειτουργεί ως ανάχωμα στην διάθεση των ίδιων των εταιρειών να προχωρήσουν με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση τα σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης, επέκτασης και ενίσχυσης της λειτουργίας τους.

Στο υπό διαμόρφωση τοπίο υπάρχουν ορισμένες κινήσεις στις οποίες και προχωρούν εταιρείες -ανεξαρτήτως μεγέθους, τομέα δραστηριοποίησης και γεωγραφίας- μέσω των οποίων φιλοδοξούν να ενισχύσουν την ροή ικανών και skillful υποψήφιων στελεχών.

Μια από αυτές από μέρους της Natech, η οποία και λανσάρει το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα υπό την επωνυμία «Mobile Development with C# powered by Natech Financial Software», σε αποκλειστική συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και το ReGeneration.

Ουσιαστικά, η Γιαννιώτικη εταιρεία καλεί τους ενδιαφερόμενους να διεκδικήσουν μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον τομέα του Mobile Development. Το πρόγραμμα «Mobile Development with C# powered by Natech Financial Software», συνολικής διάρκειας 50 ωρών σε 5 εβδομάδες, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εισαγωγική εκπαίδευση γύρω από το Mobile Development with C# από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι έχουν τόσο διδακτική όσο και πρακτική εμπειρία σε κορυφαίες εταιρίες συμπεριλαμβανομένης και της Natech Financial Software.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 06 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2023.

Η Natech Financial Software διαθέτει εξειδίκευση στο χρηματοοικονομικό λογισμικό, μέσω του οποίου επιχειρεί να αναπτύσσει εξελισσόμενα προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν τη δυνατότητα να διασφαλίζουν νέα «πνοή» στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και να προσφέρουν άρτια επίπεδα εμπειρίας πελατών και λειτουργικής αποτελεσματικότητας. Η εταιρεία εδρεύει στα Ιωάννινα, ενώ διαθέτει γραφεία στην Αθήνα, το Τσούγκ της Ελβετίας και το Βερολίνο, ενώ μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει περισσότερες από 360 προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες της σε περισσότερες από 40 χώρες.

Η FrieslandCampina… πάει στην Ασία

Ένα εργοστάσιο συνολικής έκτασης 254.000 τ.μ. κατασκευάζει η FrieslandCampina στην Ασία. Συγκεκριμένα, η νέα παραγωγική επένδυση της Ολλανδικής εταιρείας εδρεύει βρίσκεται στο Cikarang, στη Δυτική Ιάβα, ενώ αποτελεί μια υλοποίηση της επιχειρηματικής επέκτασης της FrieslandCampina και της Western Flag Ινδονησίας για την παροχή προϊόντων στις τοπικές, όσο και τις περιφερειακές αγορές.

Το νέο εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες αιχμής για την επίτευξη «πράσινης» παραγωγής έως το 2024, όταν το εργοστάσιο τεθεί σε πλήρη λειτουργία, με αποτέλεσμα η Frisian Flag Indonesia να είναι σε θέση να μειώσει τις εκπομπές CO2 έως και 90,5%.

Όσο για την φιλοδοξία της PT Frisian Flag Indonesia, ενός από τους σημαίνοντες ηγέτες της βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ασιατική χώρα, σε σχέση με τη λειτουργία του νέου εργοστασίου, είναι να παρέχει θρεπτικά γαλακτοκομικά προϊόντα για εκατομμύρια οικογένειες στη χώρα. Με την ανάπτυξη της επιχείρησης, η εταιρεία θα αυξήσει την απορρόφηση του εγχώριου φρέσκου γάλακτος, που προμηθεύεται από δεκάδες χιλιάδες μικροκαλλιεργητές γαλακτοπαραγωγών στην Ινδονησία, ενισχύοντας παράλληλα τη συνεργασία με επιχειρηματικούς εταίρους –τόσο προμηθευτές όσο και εκατοντάδες συνεργάτες διανομέων– σε ολόκληρη την Ασιατική χώρα.

Keywords
Αναζητήσεις
sniper-alexis-pantazis-kai-aimilios-markou-re-rolo-psisti.htm
Τυχαία Θέματα