Schneider Electric: Παρουσίασε τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετείχε στο «Τhe Architect Show», την έκθεση που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες της Αρχιτεκτονικής και του Interior Design, αποτελώντας ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις εταιρείες που προάγουν την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία στο χώρο των υλικών και της κατασκευής και σε Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και επιχειρηματίες Real

Estate.

Στο ειδικά διαμορφωμένο booth της Schneider Electric, οι επισκέπτες και επαγγελματίες του κλάδου μέσω ενός λειτουργικού box της εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πώς είναι ο αυτοματισμός μιας κατοικίας με ΚΝΧ υλικά, ένα ανοικτό πρότυπο επικοινωνίας δικτύου, που βελτιώνει τον αυτοματισμό κτιρίου με εύχρηστες λειτουργίες βασισμένες στην τεχνολογία.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα διακοπτικού υλικού της εταιρείας και συγκεκριμένα για τις νέες σειρές Unica και Sedna, αλλά και για την premium σειρά διακοπτών Merten.

Οι διακόπτες της σειράς Unica, κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα για να ταιριάζουν με κάθε διακόσμηση. Διακρίνονται για την εύκολη εγκατάστασή τους σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, όπως κτίρια γραφείων, επιχειρήσεις ή ξενοδοχεία, αλλά και για τον επιπλέον χώρο για καλωδίωση που διαθέτουν και τη συμβατότητά τους με προηγούμενες εκδόσεις.

Αντίστοιχα, η νέα σειρά Sedna, εμπνευσμένη από τις νέες τάσεις στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Design και Elements, καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει μια ποικιλία χρωματικών επιλογών και υλικών, που δίνουν την αίσθηση ξύλου, πέτρας, μετάλλου και γυαλιού, σε προσιτή τιμή. Επιπλέον, η premium σειρά Merten δίνει αμέτρητες λειτουργίες και μεγάλη ποικιλία φινιρισμάτων και χρωμάτων για ακόμα μεγαλύτερη προσαρμογή στις σύγχρονες σχεδιαστικές απαιτήσεις.

Οι σειρές διακοπτικού υλικού φέρουν διεθνείς πιστοποιήσεις και βραβεύσεις καθώς και το οικολογικό σήμα Green Premium της Schneider Electric, που εγγυάται συμμόρφωση με τους ενημερωμένους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

Μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊοντικών σειρών, το διακοπτικό υλικό της Schneider Electric είναι σχεδιασμένο να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη των πελατών της.

Οι σειρές διακοπτικού υλικού της εταιρείας χαρακτηρίζονται από όλες τις αξίες που την έχουν καθιερώσει ως την κορυφαία εταιρεία στον χώρο της διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας παγκοσμίως.

Keywords
Αναζητήσεις
schneider-electric-parousiase-ti-nea-seira-diakoptikou-ylikou.htm
Τυχαία Θέματα