PEPCO: Νέο κατάστημα στην Παιανία με την υπογραφή της Premia

12:11 29/1/2023 - Πηγή: Emea.gr

Το όνομα «Pepco» είναι εδώ και χρόνια συνυφασμένο με την καλή ποιότητα προϊόντων, τον σεβασμό προς τον πελάτη και τις χαμηλές τιμές. Το 2022 αποτέλεσε μια εξαιρετικά κερδοφόρα χρονιά για την εταιρεία, καθώς «έκλεισε» με το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στο Βερολίνο- ύστερα από 18 χρόνια δραστηριοποίησης στην ευρωπαϊκή αγορά- φτάνοντας έτσι τα 3.000 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη.

Εξίσου σημαντική, ωστόσο, είναι και η πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα,

καθώς, εκτός από τα ήδη υπάρχοντα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, στόχος είναι το 2023 να γίνει ο αριθμός διψήφιος. Η αρχή έγινε ήδη, με την αναγγελία ανοίγματος ενός νέου καταστήματος ειδών ένδυσης και διακόσμησης σπιτιού στην Παιανία, στις εγκαταστάσεις της Premia Properties, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2023, με διάρκεια μίσθωσης τα 10 έτη.

Πρόκειται για μία επένδυση ιδιαίτερης σημασίας, δεδομένου ότι το ακίνητο βρίσκεται σε κομβικό σημείο επί της λεωφόρου Λαυρίου, όπου σήμερα στεγάζεται στο ισόγειο κατάστημα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος. Εκτείνεται σε οικόπεδο 4.557 τ.μ., με μισθωμένο εμβαδόν 1.486 τ.μ. και υπέργειες θέσεις στάθμευσης, ενώ το νέο κατάστημα 555 τ.μ. θα ανοικοδομηθεί στον 1ο όροφο, άνωθεν του σούπερ μάρκετ με ξεχωριστή πρόσβαση και είσοδο.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Operations Manager της Pepco Greece Bogdan Grigoriu, η εταιρεία ήταν πάντοτε πιστή στην ισχυρή προοπτική της ελληνικής αγοράς, στην οποία δεσμεύεται να επενδύσει βάσει ενός ισχυρού και φιλόδοξου πλάνου ανάπτυξης. Σε αυτό, καθοριστικό ρόλο παίζει η συνεργασία με την Premia, η οποία θα βοηθήσει στην εξέλιξη του οράματος της Pepco για υλοποίηση των πλάνων της στην Ελλάδα. Παράλληλα, τονίζει πως η εταιρεία έχει να προσφέρει στους καταναλωτές νέες συναρπαστικές προτάσεις και μοναδικές εμπειρίες αγορών.

Από την άλλη, ο διευθύνων σύμβουλος της Premia Properties Κώστας Μαρκάζος, δηλώνει εξίσου χαρούμενος για τη συνεργασία με την Pepco, τονίζοντας πως στόχος της εταιρείας είναι οι μακροχρόνιες συνεργασίες και μισθώσεις, ενώ κάνει λόγο για απόλυτη προσήλωση στους στόχους της και στις αρχές της αειφορίας, των κριτηρίων ESG και σε ένα θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Μία διαδρομή που ξεκίνησε από το 2004, έχει καταφέρει να κατακτήσει 17 αγορές στην Ευρώπη και προχωρά δυναμικά προς νέες μεγαλύτερες επενδύσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα