O Γιάννης Γεωργούλας στο συμβουλευτικό όργανο του IMD business school

15:11 27/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το IMD Business School εμπλουτίζει το δυναμικό του με την προσθήκη του Γιάννη Γεωργούλα στο συμβουλευτικό όργανο του IMD Business School, στο πρόγραμμα διοίκησης Τραπεζών

που θα εκπαιδεύει και θα πιστοποιεί μέλη Διοικητικών Συμβουλίων τραπεζών. Ο Γιάννης Γεωργούλας είναι Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Χρήματος & Ιδρυμάτων Πληρωμών και ανεξάρτητος μη εκτελεστικός διοικητικός σύμβουλος της ECOMMBX.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 3 ενότητες στις οποίες θα αναλύονται και θα παρουσιάζονται πραγματικές υποθέσεις τραπεζών, όπως επίσης θα υπάρχει και εξομοιωτής διοικητικού συμβουλίου σε στιγμή κρίσης.

Διευθυντές του προγράμματος είναι ο Peter Nathanial, executive in residence IMD και πρώην Global Chief Risk Officer της RBS και ο Ludo Van Der Heyden, καθηγητής εταιρικής διακυβέρνησης στο INSEAD.

Τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλευτικού οργάνου είναι οι εξής:Carlo Costa – Πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της ΠορτογαλίαςJean-Pierre Danthine – Πρώην υποδιοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της ΕλβετίαςJohan De Wit – Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Beijing Bank (ING)Stefan Hohl – Μέλος της Επιτροπής της Βασιλείας για την εποπτεία των τραπεζών (BCBS)Marni McManus – CEO Citigroup για Ελβετία, Λιχτενστάιν και ΜονακόWim Mijs – CEO Ευρωπαϊκή Ένωση ΤραπεζώνNicolas Pictet – Πρώην επικεφαλής και μέτοχος Pictet & Cie

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ.

Keywords
Αναζητήσεις
o-giannis-georgoulas-sto-symvouleftiko-organo-tou-imd-business-school.htm
Τυχαία Θέματα