O CEO που κάρφωσε δύο γκολ στην Μόλντε σε προκριματικά Champions League!

12:30 10/8/2023 - Πηγή: Emea.gr

Την Τρίτη ο Άρνι Φρέντρικσμπεργκ ξύπνησε νωρίς για να πάει στο γραφείο του στις 8 στην εταιρεία εισαγωγής τροφίμων που διευθύνει. Το απόγευμα πήγε σπίτι, άλλαξε ρούχα, έπαιξε 90 λεπτά και κάρφωσε δύο γκολάκια στην Μόλντε με την φανέλα της Κλάκσβικ!

Ο Άρνι ουσιαστικά βγάζει το ψωμί του πουλώντας τρόφιμα. Κυρίως από την Δανία και την Νορβηγία. Την ημέρα του αγώνα, μίλησε με τους προμηθευτές, παρήγγειλε πίτσες από τους Νορβηγούς, κοίταξε πως τα τιμολόγια είναι σωστά και στις 16:00 πήγε σπίτι του

να αλλάξει, να κάνει ένα ντους και να πάει στο γήπεδο να βρει τους φίλους του. Αντίστοιχα, οι υπόλοιποι παίχτες είναι ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί, ναυπηγοί, οδηγοί βαν και λοιποί εργαζόμενοι με λίγους παίχτες με εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Σουηδίας. Οι εργοδότες είναι ελαστικοί στα ποδοσφαιρικά καθήκοντα των εργαζομένων τους, αλλά το επόμενο πρωί, με νίκη ή ήττα, είναι πάλι στα πόστα τους.

Στο ρόστερ οι 21 είναι από τα Φερόε, όπου πολλοί εργάζονται κανονικά και είτε προπονούνται το πρωί, είτε το απόγευμα. Οι ξένοι της είναι τρεις Νορβηγοί, δύο Δανοί, έναν παίχτη από την Σουηδία, έναν από την Σερβία, τον Ιρλανδό της φυσικά και έναν από την Γκάνα.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι έχουν ωράριο 08:00-16:00 με την προπόνηση από τις 17:00-20:00, ενώ κάποιες φορές κάνουν και δύο προπονήσεις για όσους εργάζονται σε βραδινές βάρδιες. Αμιγώς επαγγελματίας είναι μόνο ο Vegard Forren που είναι γνωστός για τα όργια που διοργάνωνε όταν έπαιζε στην Αγγλία.

Ο CEO μας, Άρνι Φρέντρικσμπεργκ εισάγει και πουλάει χονδρική τις νορβηγικές πίτσες Grandiosa και Big One Pizza, οι οποίες είναι κάτι περισσότερο από διάσημες στα Νησιά Φερόε. Για την ιστορία, το δεξί μπακ της καρδιάς μας, έχει βάλει 6 γκολ σε 5 ματς προκριματικών Champions League.

Στην περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε εμφάνιση της ομάδας, δεν υπάρχουν! Είχαν λίγες και ξεπούλησαν! Ο προπονητής δήλωσε πως η ομάδα θα παραμείνει ημι-επαγγελματική και πως αυτή είναι η θέληση του Προέδρου που θεωρεί πως πάντα έτσι ήταν το ποδόσφαιρο στα Φερόε, ενώ θέλει να παίζουν οι ντόπιοι ποδόσφαιρο.
Ρομαντικό παραμύθι το 2023; Ναι, ακριβώς αυτό!

Keywords
Αναζητήσεις
o-ceo-pou-karfose-dyo-gkol-stin-molnte-se-prokrimatika-champions-league.htm
Τυχαία Θέματα