Netflix: Αυτές είναι οι 10 πιο δημοφιλείς ταινίες και σειρές

12:04 28/9/2022 - Πηγή: Emea.gr

Το Netflix αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητα μας, αλλά και την καλύτερη παρέα μετά από μια κουραστική μέρα στο σχολείο η τη δουλεία. Αυτόν τον μήνα, οι νέες προσθήκες της πλατφόρμας, έχουν καταφέρει να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και να προκαλέσουν ταυτόχρονα ποικίλες αντιδράσεις. Πάμε να δούμε ποιες είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς ταινίες και σειρές του Σεπτεμβρίου.

ΤΑΙΝΙΕΣ:5. Love in the Villa

Η Κατ Γκράχαμ πρωταγωνιστεί

στη νέα ρομαντική κομεντί του Netflix. Η πλοκή της ταινίας εκτυλίσσεται στη Βερόνα της Ιταλίας, όταν το ταξίδι των ονείρων της Τζούλι στραβώνει, καθώς απρόσμενα ανακαλύπτει ότι πρέπει να μοιραστεί τη βίλα που νοίκιασε με έναν πολύ γοητευτικό άγνωστό.

4. The Perfumier

Mε σκοπό να ανακτήσει την όσφρηση της και να πάρει πίσω τον αγαπημένο της, μία ντετέκτιβ συνεργάζεται με έναν αρωματοποιό που χρησιμοποιεί θανατηφόρες μεθόδους για να δημιουργήσει το τέλειο άρωμα.

3. Athena

Η τρίτη ταινία του Romain Γαβρά, γιου του Κώστα Γαβρά, αποτελεί μία ιστορία αστυνομικής διαφθοράς, μαχητικών διαμαρτυριών και τη διασταύρωση μεταξύ εθνικισμού και προσωπικού καθήκοντος.

Μετά τον θάνατο του μικρότερου αδερφού του κατόπιν μίας φερομένης αστυνομικής διαμάχης, ο Abdel (Dali Benssalah) γυρίζει πίσω από την πρώτη γραμμή για να βρει την οικογένειά του διαλυμένη.

Παγιδευμένος ανάμεσα στην επιθυμία για εκδίκηση για ότι συνέβη στον αδερφό του, Karim (Sami Slimane) και των εγκληματικών συναλλαγών του μεγαλύτερου αδερφού του, Moktar (Ouassini Embarek), ο Abdel θα κοιτάξει να κατευνάσει τις αυξανόμενες εντάσεις, όμως καθώς η κατάσταση θα κλιμακώνεται η κοινότητά τους θα μετατραπεί σε φρούριο σε πολιορκία.

Διαβάστε περισσότερα στο govnewsGR.

Keywords
Τυχαία Θέματα