Mataora Happy: Ήρθε το νέο χαμηλόβαθμο αλκοολούχο ποτό της Mataroa

14:03 19/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η οικογένεια Mataroa παρουσιάζει το Mataroa Happy, το πρώτο αλκοολούχο ποτό με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ παγκοσμίως, που συνδυάζει κάνναβη και νταμιάνα. Μετά από 6 χρόνια έρευνας και αμέτρητες δοκιμές, η οικογένεια Mataroa ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την άφιξη ενός ολοκαίνουργιου μέλους.

Το Mataroa Happy είναι ένα αλκοολούχο ποτό χαμηλής περιεκτικότητας

σε αλκοόλ (11° vol.) με βάση το gin. Έχει ζωηρό κίτρινο χρώμα και μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο, με πάγο, αλλά κυρίως ως Happy Spritz, ένα εξαιρετικό Signature, που σύντομα θα γίνει κλασσικό.

Το έλαιο κάνναβης και το εκχύλισμα damiana αποτελούν δύο φυσικά συστατικά κάνουν το Mataroa Happy μοναδικό, δίνοντάς του μια γεύση που μένει αξέχαστη.

Σημειώνεται πως το έλαιο που περιέχεται στο Happy είναι ένα από τα μη ψυχοδραστικά συστατικά του φυτού της κάνναβης. Μη ψυχοδραστικό σημαίνει ότι ενισχύει την ενέργεια χωρίς να προκαλεί άλλες αντιδράσεις.

Το λουλούδι Damiana ανήκει στη μεξικανική κληρονομιά και θεωρείται φυσικό αναζωογονητικό με αφροδισιακές ιδιότητες. Έχει ζωηρό κίτρινο χρώμα και φυσική γλυκιά γεύση που θυμίζει μέντα, με μια ελαφρώς ξυλώδη επίγευση.

Keywords
Αναζητήσεις
mataora-happy-irthe-to-neo-chamilovathmo-alkooloucho-poto-tis-mataroa.htm
Τυχαία Θέματα