LEROY MERLIN: Υποδέχονται τις εκπτώσεις με μοναδικές προσφορές

15:21 11/1/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η LEROY MERLIN υποδέχεται την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων με προσφορές που αγγίζουν έως και – 50%, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τη θέρμανση, αλλά και για την ανακαίνιση και ανανέωση σπιτιού.

Μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου, με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα LEROY MERLIN

ή μέσα από το e-shop της LEROY MERLIN www.leroymerlin.gr μπορεί κανείς να επωφεληθεί των εκπτώσεων και να βρει αυτό που ψάχνει σε τιμές που φτάνουν έως και -50% σε επιλεγμένα προϊόντα. Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χαλιών το ιδανικό που ταιριάζει στο χώρο τους ή να ντύσουν όλο το σπίτι αφού η LEROY MERLIN προσφέρει όλα τα χαλιά με έως -40% έκπτωση. Αφυγραντήρες, σόμπες pellet και συσκευές θέρμανσης βρίσκονται σε έως -20%, ενώ το κλιματιστικό Equation 12.000 BTU μπορεί κανείς να το βρει μόνο 329 ευρώ.

Οι καταναλωτές, επιπλέον, μπορούν να βρουν προϊόντα ανανέωσης και ανακαίνισης σπιτιού, όπως κουρτίνες, φωτιστικά, πλακάκια εσωτερικού χώρου σε ασυναγώνιστες προσφορές, ενώ τα μέλη του LEROY MERLIN CLUB μπορούν να απολαύσουν τις αποκλειστικές προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που προσφέρει η LEROY MERLIN.

Τα καλύτερα για τις εκπτώσεις βρίσκονται στα LEROY MERLIN!                

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα