KIDS SAVE LIVES: 3+1 εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών

Στοχεύοντας στην ενημέρωση της μαθητικής κοινότητας, η Ανθρωπιστική Οργάνωση Κοινωνίας Πολιτών «KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές», οργανώνει και υλοποιεί 3+1 εγκεκριμένα προγράμματα πρώτων βοηθειών, τα οποία διατίθενται χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη σχετικά με τα προγράμματα αυτά θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου, στις 17:00-19:00, από τον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=SmdSYv8-y_I

«Αυτοί που εκτελούν καλύτερα τις δεξιότητες

πρώτων βοηθειών, είναι τα παιδιά και οι έφηβοι. Πρέπει να σκεφτούμε με καινοτόμο τρόπο και να απευθυνθούμε στα ελληνικά σχολεία (εκεί που η μάθηση είναι η κύρια δραστηριότητα), προσφέροντας προγράμματα Αγωγής Υγείας, νέες εφαρμογές και διαγωνισμούς, τα όποια ήδη έχουν φέρει θεαματικά αποτελέσματα» επισημαίνει ο ιδρυτής και πρόεδρος της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης «KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές», Αναστάσιος Στεφανάκης.

Παράλληλα απευθύνει πρόσκληση στο σύνολο της μαθητικής κοινότητας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να παρακολουθήσουν την ενημερωτική τηλεδιάσκεψη σχετικά με τα 3+1 Εκπαιδευτικά Προγράμματα που προσφέρει δωρεάν στα ελληνικά σχολεία, η Οργάνωση «KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές», σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και Αθλητισμού και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα 3+1 εκπαιδευτικά προγράμματα είναι τα εξής:
1. Εργαστήριο Δεξιοτήτων Πρώτων Βοηθειών «KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές»
https://kidssavelives.gr/ypaith-ergastirio-dexiotiton-sta-scholeia/

2. Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «KIDS SAVE LIVES & iSAVElives FOR SCHOOLS»
https://kidssavelives.gr/mathe-gia-to-ekpaidevtiko-programma-agogis-ygeias-sta-scholeia-kids-save-lives-isavelives-for-schools/

3. Μαθητικός Διαγωνισμός σε δεξιότητες ΚΑΡΠΑ «KIDS SAVE LIVES CHAMPIONSHIP 2024»
https://kidssavelives.gr/mathe-gia-ton-mathitiko-diagonismo-kids-save-lives-championship-2024/

4. Δωρεάν Πιστοποίηση 1000 εκπαιδευτικών στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (BLS | ERC)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. 

Keywords
Τυχαία Θέματα