Johnson & Johnson: Έφτασαν τα 13,6 δισ. δολάρια οι πωλήσεις φαρμάκων το πρώτο τρίμηνο του 2024

16:22 16/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Τα κέρδη της Johnson & Johnson για το πρώτο τρίμηνο ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις, καθώς οι πωλήσεις φαρμάκων της εταιρείας ήταν υψηλότερες από ό,τι ανέμεναν οι αναλυτές της Wall Street.

Τα προσαρμοσμένα τριμηνιαία κέρδη ήταν 2,71 δολάρια ανά μετοχή. Οι πωλήσεις φαρμάκων ήταν 13,6 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας ελαφρώς τη μέση εκτίμηση των αναλυτών που συμμετείχαν στην έρευνα του Bloomberg,

ενώ τα συνολικά έσοδα αντιστοιχούσαν στις προβλέψεις της Wal Street.

Η Johnson & Johnson  διαχώρισε το 2023 τη μονάδα καταναλωτικής υγείας που παράγει την Tylenol και τη Listerine ως Kenvue Inc. προκειμένου να επικεντρωθεί σε πωλήσεις φαρμάκων και ιατρικών συσκευών με υψηλότερο περιθώριο κέρδους. Η εταιρεία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μειωμένα έσοδα από το κορυφαίο σε πωλήσεις φάρμακο για την ψωρίαση Stelara το επόμενο έτος και προσβλέπει σε προϊόντα όπως η θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη Erleada και το Tremfya για την ψωρίαση για να καλύψει το κενό, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η J&J (με έδρα το New Brunswick του New Jersey) επενδύει σε ιατρικές συσκευές, προχωρώντας τον Απρίλιο στην αγορά της Shockwave Medical Inc. έναντι 13,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η J&J ολοκλήρωσε επίσης την αγορά της Abiomed Inc., ενός κατασκευαστή καρδιακών συσκευών, στο τέλος του 2022 έναντι 16,6 δισ. δολαρίων.

Keywords
Αναζητήσεις
johnson--johnson-eftasan-ta-136-dis-dolaria-oi-poliseis-farmakon-to-proto-trimino-tou-2024.htm
Τυχαία Θέματα