IKC GREECE: Η «παιχνιδιάρικη» παρουσία της στην HORECA

18:40 15/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η IKC GREECE συμμετείχε στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για την εστίαση και τον τουρισμό στην Ελλάδα την HORECA, στις 09-12 Φεβρουαρίου 2024.  Η IKC ως ειδικός στην κατασκευή παιδικών γωνιών, βρισκόταν στο Hall 3 Stand A40 και παρουσίασε στους επισκέπτες της όλες τις έτοιμες λύσεις αλλά και εκείνες που ταιριάζουν στον χαρακτήρα της κάθε επιχείρησης, ώστε να μεταμορφώσει οποιοδήποτε χώρο σε ένα περιβάλλον φιλόξενο προς τα παιδιά.

Στο περίπτερο

παρευρέθηκε και ο υπεύθυνος της IKC Europe, Frank Heemskerk, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επισκέπτες νέες λύσεις και προτάσεις, για ενσωμάτωση των ξύλινων και ψηφιακών παιχνιδιών σε κάθε χώρο.

Η IKC GREECE ξεκίνησε την δράση της στην Ελλάδα το 2023 και αποτελεί θυγατρική της ολλανδικής εταιρείας IKC. Συνδυάζοντας τις γνώσεις και την αγάπη για τον τρόπο που παίζουν τα παιδιά, δημιουργεί ανθεκτικά προϊόντα που μεταμορφώνουν κάθε χώρο σε ένα περιβάλλον φιλικό προς αυτά, για πάνω από 15 χρόνια.

Είναι η κορυφαία εταιρεία στο κομμάτι της σχεδίασης εκπαιδευτικών παιχνιδιών, καθώς φροντίζει οι γωνιές που δημιουργεί, να κάνουν τα παιδιά να αισθάνονται χαρούμενα και άνετα σε αυτό τον χώρο, ώστε να μπορούν να είναι ο εαυτός τους και να παίζουν ελεύθερα.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί για όλες τις κατασκευές της είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από την SGS σύμφωνα με το πρότυπο EN-71 και, ως εκ τούτου, είναι αποδεδειγμένα ασφαλή και ανθεκτικά. Είναι σχεδιασμένα με τρόπο τέτοιο ώστε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής ενώ είναι όλα περασμένα με αντιβακτηριδιακό βερνίκι ώστε να μην μεταφέρονται τα μικρόβια. Όλα τα παιχνίδια είναι κατασκευασμένα από ξύλο οξιάς με πιστοποίηση FSC & MDF, οι βαφές που χρησιμοποιούνται είναι χωρίς ίχνη χημικών, ενώ όλες οι διαδικασίες παραγωγής γίνονται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Keywords
Αναζητήσεις
ikc-greece-i-paichnidiariki-parousia-tis-stin-horeca.htm
Τυχαία Θέματα