Guns όχι Roses στις προσκλήσεις, είναι πολλά τα λεφτά Χριστίνα και να ‘μαστε πάλι εδώ Ανδρέα…

15:25 15/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Μόνο Guns όχι Roses (για τις προσκλήσεις) στο ΟΑΚΑ

Οι φίλοι των Guns N’ Roses ανυπομονούν να φτάσει το Σάββατο 22/7 για να μεταβούν στο ΟΑΚΑ και ν’ απολαύσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα. Όμως, όπως μαθαίνουμε, κάμποσες μέρες πριν πατήσουν το πόδι τους στο Μαρούσι (και προφανώς χωρίς να έχουν κάποια σχέση) στα γραφεία του σταδίου… εμφανίστηκε το πρώτο συνθετικό

του ονόματος τους και εξαφανίστηκε το δεύτερο.

Ο λόγος; Η εταιρεία που διοργανώνει τη συναυλία έδωσε μερικές προσκλήσεις για το ΔΣ και κάποιους εργαζόμενους στο ΟΑΚΑ. Άπασες, όμως, οι προσκλήσεις κατέληξαν σε δύο χέρια. Κατά πως λένε «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» αυτά της -αποσπασμένης από τον ΟΑΕΔ- αντιπροέδρου. Με συνέπεια να έχουν βγει τα… πιστόλια και να τη σημαδεύουν.

Είναι πολλά τα λεφτά Χριστίνα;

Άμα σε θέλει, που λένε. Μια βόλτα για καφέ κατέληξε να… βγάλει λαβράκι. Όπως απολαμβάναμε τον καφέ μας, γίναμε -λόγω της έντασης στη φωνή των ομιλητών- χωρίς να το θέλουμε ωτακουστές, μια ενδιαφέρουσας συζήτησης.

Οι καθήμενοι σε παρακείμενο τραπέζι αναφέρονταν στο ποσό που διαθέτει η διοίκηση του ΣΕΦ -υποστηρίζοντας πως η απόφαση είναι της προέδρου του σταδίου- για τη διαχείριση των λογαριασμών του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Κάποιοι, που δήλωναν ότι έχουν γνώσεις επί του αντικειμένου, «έσκιζαν τα ιμάτιά τους» πως αυτό που συμβαίνει στο ΣΕΦ είναι από τ’ άγραφα και πως έχει «λαλήσει» όποιος, από τη σχετική αγορά, το μαθαίνει.

Υποστήριζαν ότι με ετήσιο κόστος το ποσό που τώρα διατίθεται κάθε μήνα, πολλοί επαγγελματίες ή/και εταιρίες του κλάδου θα μπορούσαν να κάνουν… «παπάδες». Όπως χαρακτηριστικά, ανέφερε κάποιος από την παρέα: «Εγώ με αυτά τα λεφτά, θα είχα καταφέρει ν’ ακολουθεί τους λογαριασμούς μέχρι και ο… Μπιλ Γκέιτς».

Άδικα την έκανες απ’ το κόμμα, Ανδρέα

Μετά τον εκλογικό «θρίαμβο» του ΠΑΣΟΚ ο νεοκλεγείς πρόεδρός του, σήκωσε τα μανίκια και αποδιώχνοντας όλα τα εναπομείναντα βαρίδια του κόμματος, έβαλε πλώρη για αυτόνομη στήριξη υποψηφιοτήτων σε Δήμους και Περιφέρειες.

Με την απομάκρυνση Καστανίδη και την αποχώρηση Λοβέρδου νόμιζε ότι τα «βάσανα» τελείωσαν. Αμ δε. «Δεν ήξερες, δεν ρώταγες Νικολάκη μου» που θα ‘λεγαν και στο χωριό μου;

Άλλο προβεβλημένο στέλεχος του κινήματος, ο Θόδωρος Μαργαρίτης, έκανε δημοσίως γνωστή την πρόταση «να αναζητήσουμε κοινή λύση στο κέντρο της Αθήνας απέναντι σε μία αποτυχημένη δημοτική αρχή από το προοδευτικό Κέντρο».

«Να ‘μαστε πάλι εδώ Ανδρέα, οι δρόμοι τρέχουν χιαστί» πολύ θα το διασκέδαζες αν έμενες. Στα λόγια σου θα έρχονταν ο Πρόεδρος.

Keywords
Αναζητήσεις
guns-ochi-roses-stis-proskliseis-einai-polla-ta-lefta-christina-kai-na-maste-pali-edo-andrea.htm
Τυχαία Θέματα