Endless EC: Νέα συμπυκνωμένα μαλακτικά ρούχων Aroma Boost

16:15 17/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η Endless EC παρουσιάζει τη νέα σειρά συμπυκνωμένων μαλακτικών ρούχων 2L, Aroma Boost με εκρηκτικές αρωματικές νότες που διεγείρουν τις αισθήσεις!

Η σειρά αποτελείται από μαλακτικά σε τρία διαφορετικά αρώματα: cotton clean, pure joy και secret garden, που προσφέρουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία στο πλύσιμο των ρούχων.

Το
νέο μαλακτικό ρούχων cotton clean, με κορυφαίες νότες από περγαμόντο, λαβαντίνη και βότανα.Το νέο μαλακτικό ρούχων pure joy, με κορυφαίες νότες από περγαμόντο, λεμόνι, μανταρίνι και πράσινο μήλο.Το νέο μαλακτικό ρούχων secret garden, με κορυφαίες νότες από σορμπέ ρόδι και εσπεριδοειδή.

Η σύνθεση των νέων μαλακτικών, τα οποία δεν περιλαμβάνουν χρωστικές ουσίες, προσφέρει ενισχυμένο άρωμα για ένταση και διάρκεια και ξεχωρίζουν για την νέα τεχνολογία
βιοδιασπόμενων μικροκάψουλων με φυσικά αρώματα, που προσφέρει την σταδιακή απελευθέρωση αρώματος σε βάθος χρόνου.

Η Εύη Οικονόμου, Commercial Director της Endless EC, δήλωσε: «Πιστοί στο όραμα μας να προσφέρουμε προϊόντα στην αγορά που προσθέτουν αξία, κυκλοφορήσαμε την νέα σειρά συμπυκνωμένων μαλακτικών ρούχων Aroma Boost, η οποία καινοτομεί και εντυπωσιάζει. Είμαστε περήφανοι για την επένδυση που κάναμε στο τμήμα R&D που είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη της τεχνολογίας στην κατηγορία των απορρυπαντικών».

Keywords
Αναζητήσεις
endless-ec-nea-sybyknomena-malaktika-rouchon-aroma-boost.htm
Τυχαία Θέματα