DRAGONS’ DEN GREECE: Διαπραγματεύσεις μέχρι τελικής πτώσης στο τρίτο επεισόδιο

12:15 11/2/2023 - Πηγή: Emea.gr

Το τρίτο επεισόδιο του DRAGONS’ DEN GREECE, του πρώτου επιχειρηματικού show της ελληνικής τηλεόρασης που προβάλλεται από την τηλεόραση του ANT1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, ήταν αρκετά διαφορετικό από όλα όσα είχαμε δει μέχρι τώρα. Καταρχάς, το show άλλαξε μέρα και ώρα προβολής, καθώς πλέον θα το βλέπουμε κάθε Παρασκευή στις 21:30. Αυτό που όμως έκανε τη διαφορά στο χθεσινό επεισόδιο ήταν οι απίστευτα σκληρές διαπραγματεύσεις που είδαμε για πρώτη φορά. Τόσο οι dragons

όσο και οι επιχειρηματίες επιδόθηκαν σε «παζάρια» μέχρι τελικής πτώσεως για την παραμικρή λεπτομέρεια του εκάστοτε deal. Από την άλλη, οι συνολικές επενδύεις έφτασαν χθες τα 115.000 ευρώ.

Το χθεσινό επεισόδιο άνοιξαν δυο φίλοι, τους οποίους η αγάπη τους για τα τετράποδα τους οδήγησε στη δημιουργία μιας φρέσκιας επιχείρησης για απαιτητικούς ουρανίσκους. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Μανώλης και ο Dave Sousa παρουσίασαν στους dragons τη Woofresh, μια συνδρομητική υπηρεσία διανομής σπιτικού φαγητού για σκύλους.

Η ιδέα της Woofresh γεννήθηκε επειδή το σκυλάκι του Dave, ο οποίος έχει καταγωγή οπό τη Βραζιλία, γεννήθηκε με ένα πρόβλημα στο συκώτι. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος ο Dave χρειάστηκε να μπει στην κουζίνα και να μαγειρέψει σε καθημερινή βάση σπιτικό φαγητό για τον σκύλο του, τον Παντζάρη. Ευτυχώς, η λύση αυτή απέδωσε και σύμφωνα με τον Dave η διαφορά φάνηκε αμέσως στις εξετάσεις. Αυτή λοιπόν η ανάγκη για φρέσκο φαγητό μετατράπηκε σε επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα στο StartupperGR.

Keywords
Τυχαία Θέματα