Cosmote: Το νέο έτος έρχεται με το ανανεωμένο πρόγραμμα

Από το 2024, η COSMOTE TV θα φιλοξενήσει τη νέα της σειρά «17 Κλωστές» και πρεμιέρες, ενώ θα υποδεχτεί την επιστροφή της σειράς «The Tourist» με τον Τζέιμι Ντόρναν. 

Συγκεκριμένα οι νέες πρεμιέρες που έρχονται είναι:

The Tourist (2η σεζόν), Alice & Jack, White Lies, 17 Κλωστές, The Woman

in the Wall, Sexy Beast αλλά και + άλλες 8 πρεμιέρες. 

Πρεμιέρα για το θρίλερ «The Woman in the Wall» με την Ρουθ Γουίλσον του «Luther» και το τηλεοπτικό reboot της ομώνυμης ταινίας του 2000, «Sexy Beast». 

Επίσης, τον Ιανουάριο έρχεται επιστροφή της δεύτερης σεζόν της υποψήφιας για BAFTA σειράς μυστηρίου «The Tourist» με τον Τζέιμι Ντόρναν (Fifty Shades of Grey, Belfast, The Fall) και το θρίλερ εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, «The Woman in the Wall», με την Ρουθ Γουίλσον (Luther, The Affair, His Dark Materials).

Τον ίδιο μήνα αναμένεται, επίσης, η σειρά «Sexy Beast» που αποτελεί prequel της ομώνυμης ταινίας του 2000 και το αστυνομικό θρίλερ «White Lies» με την Νάταλι Ντόρμερ του Game of Thrones.

Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV οι τηλεθεατές θα βρουν και τη νέα σειρά «Alice & Jack», μια ερωτική ιστορία  εξερευνά τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων και τη σειρά θρίλερ του BBC, «Boat Story».

Keywords
Αναζητήσεις
cosmote-to-neo-etos-erchetai-me-ananeomeno-programma.htm
Τυχαία Θέματα