“Check-in” για ΧΑ το Αεροδρόμιο!

15:20 11/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεγάλη εισαγωγή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο ΧΑ, καθώς αύριο Παρασκευή πραγματοποιείται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα εγκρίνουν σημαντικές αποφάσεις οι οποίες σχετίζονται με την εισαγωγή.

Η εισαγωγή αναμένεται στις αρχές Φεβρουαρίου και όπως έχει παρατηρηθεί από τις προηγούμενες σημαντικές κινήσεις, για παράδειγμα με τα placements των τραπεζών, η ελληνική κυβέρνηση επιτυγχάνει

κάθε φορά μέχρι στιγμής να κινείται την κατάλληλη στιγμή για να προωθήσει το πλάνο της για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, σε χρονικά παράθυρα που συνδυάζουν αξία και σημαντική προσέλευση ενδιαφερόμενων.

Για παράδειγμα, το ΔΑΑ, εισέρχεται στο ΧΑ σε μία ανοδική περίοδο για την ελληνική οικονομία και τον τουρισμό, έχοντας στις «αποσκευές του», ένα μεγάλο ρεκόρ αφίξεων και εξυπηρέτησης ταξιδιωτών το 2023, που βοήθησε σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία την ελληνική οικονομία και τον τουριστικό κλάδο, να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ του 2019 στον τουριστικό κλάδο.

Στο μεταξύ, την επιτυχία αυτή έρχονται να ενισχύσουν για το ΔΑΑ, νέες συνεργασίες που θα εξυπηρετήσουν ταξιδιώτες και θα φέρουν επισκέπτες στη χώρα από μακρινούς προορισμούς που ενδιαφέρουν τουριστικά και επιχειρηματικά.

Αναμένεται συνεργασία με τη νορβηγική εταιρεία Norse Atlantic Airways, η οποία θα συνδέει την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη και τις ΗΠΑ, όπως και η Juneyao Airlines, με έδρα τη Σαγκάη, που θα συνδέει την Αθήνα με την πολυπληθή μεγαλούπολη πόλη της Κίνας.

Keywords
Αναζητήσεις
check-in-gia-cha-to-aerodromio.htm
Τυχαία Θέματα