CARDILINK: Παρουσίασε δεύτερο κύκλο του προγράμματος ανοιχτής καινοτομίας Business Factory του Retail Innovation Hub

Συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά, το Business Factory ενισχύει τη θέση του ως καταλύτης καινοτομίας στο λιανεμπόριο και ευχαριστεί όλους, experts, startups και παρόχους τεχνολογικών λύσεων, όσοι έστειλαν τις ιδέες τους για να λάβουν μέρος στο project.

Η Cardlink προωθεί διαχρονικά την καινοτομία, τόσο μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, όσο και μέσα από πρωτοβουλίες όπως το Retail Innovation Hub, το πρόγραμμα ανοιχτής

καινοτομίας που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, με στρατηγικό συνεργάτη το Foundation.

Από τον πρώτο κύκλο του Business Factory, το 2022, προκρίθηκαν τέσσερεις εν δυνάμει συνεργασίες με τις εταιρείες Finclude, Shiplemon, Simpler και Throo.

Οι καινοτόμες ιδέες τους μελετήθηκαν σε βάθος σε συνεργασία με την Cardlink, ώστε να προκύψουν από κοινού προϊόντα που θα συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, βελτιώνοντας την εμπειρία πελάτη και οδηγώντας συνολικά τον κλάδο του retail στην επόμενη ημέρα.

Το Retail Innovation Hub εκτός από το Business Factory υλοποιεί επιπλέον, μια σειρά από δράσεις, συμπεριλαμβανομένων workgroups, insights reports και meet ups όπως το πρόσφατο Campfire Chat που υλοποιήθηκε τον Νοέμβριο, με θέμα “Planning the Future of Your Startup”.

Κατά την εκδήλωση, πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις,  κύρια παράμετρος αποτέλεσε η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα  αλλά και οι εφαρμογή στρατηγικών με σκοπό τη βέλτιστη διαμόρφωση μιας startup επιχείρησης.

Συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά, το Business Factory ενισχύει τη θέση του ως καταλύτης καινοτομίας στο λιανεμπόριο και ευχαριστεί όλους, experts, startups και παρόχους τεχνολογικών λύσεων, όσοι έστειλαν τις ιδέες τους για να λάβουν μέρος στο project.

Με επίκεντρο την καινοτομία, η Cardlink, μέλος της Worldline, συνεχίζει να επενδύει στη στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, καθώς και στη διαρκή αναζήτηση και εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Η Cardlink, ξεκίνησε τη λειτουργία του από το έτος 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στην Ελλάδα, επιπλέον από τον Σεπτέμβριο του 2021, η  εντάσσεται στην εταιρεία  Worldline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών.

Τέλος, συνδράμει τις επιχειρήσεις στις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, παράλληλα η ομάδα της παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των συναλλαγών στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Μπορείτε να βρείτε τις περισσότερες πληροφορίες για το Business Factory εδώ. 

Keywords
Αναζητήσεις
cardilink-parousiase-deftero-kyklo-tou-programmatos-anoichtis-kainotomias-business-factory-tou-retail-innovation-hub.htm
Τυχαία Θέματα