Athens Metro Mall: Πασχαλινή εξόρμηση με δώρα και παιδικές δραστηριότητες

15:38 24/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Μία απόλυτη εμπειρία εορταστικών αγορών θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε από την Παρασκευή 26 Απριλίου έως και την Δευτέρα 6 Μαΐου στο Athens Metro Mall με απεριόριστες επιλογές σε πασχαλινά δώρα και όχι μόνο.

Ατελείωτες επιλογές για το σπίτι, τη διακόσμηση, την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας, αλλά και μοναδικές γευστικές προτάσεις νηστίσιμες και μη για μια ολοκληρωμένη αll – day εμπειρία. Συνδυάστε

shopping με διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και μπείτε στην κλήρωση για έναν super διαγωνισμό που σας φέρνει μια ανάσα πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Το Athens Metro Mall και η Blue Star Ferries σας ταξιδεύουν σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Από τις 26 Απριλίου έως τις 9 Ιουνίου, με αγορές 30 ευρώ και άνω σε οποιοδήποτε από τα 95 επώνυμα καταστήματα του Athens Metro Mall, μπαίνετε καθημερινά σε κλήρωση για να κερδίσετε διπλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Την Κυριακή 28 Απριλίου τα καταστήματα του Athens Metro Mall θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11.00 μέχρι τις 20:00 και θα σας περιμένουν για shopping με έξτρα πασχαλινή διάθεση.

Πασχαλινές Παιδικές Δραστηριότητες

Στο Athens Metro Mall από το Σάββατο 27 Απριλίου έως και την Τρίτη 7 Μαΐου, ο τρίτος και τέταρτος όροφος μετατρέπονται στον πιο διασκεδαστικό προορισμό για όλη την οικογένεια.

Η Κότα η Κοκό και το μαγικό αυγόΣάββατο 27/04, Κυριακή 28/04, Μ. Δευτέρα 29/04 και Μ. Πέμπτη 02/05

Με τους μικρούς μας φίλους φτιάχνουμε Κοκο-κατασκευές και πανέμορφες αυγοδημιουργίες. Ακόμη, κατασκευάζουμε τα πιο γλυκά κοτοπουλάκια και με ένα φανταστικό θεματικό Face Painting μεταμορφωνόμαστε και χορεύουμε και εμείς σαν μικρά κοτοπουλάκια.

Λουλούδια μωβ, ροζ και λιλά και όλη η γη μοσχοβολάΜ. Τρίτη 30/04, Μ. Τετάρτη 01/05 και Τρίτη Πάσχα 07/05

H Πρωτομαγιά είναι εδώ και τη γιορτάζουμε φτιάχνοντας τα πιο όμορφα, πολύχρωμα και λουλουδένια στεφανάκια. Θα χορέψουμε στον ρυθμό των λουλουδιών, θα έχουμε θεατρικό παιχνίδι και θα κατασκευάσουμε τις πιο απίθανες πασχαλινές κάρτες.

Το πασχαλινό λαγουδάκι και τα κρυμμένα αυγάΜ. Παρασκευή 03/05, Μ. Σάββατο 04/05 και Δευτέρα του Πάσχα 06/05

Το πασχαλινό λαγουδάκι μας επισκέπτεται και όλοι μαζί παίζουμε μουσικοκινητικά παιχνίδια, καθώς και το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι Κρυμμένου Θησ-αυγού. Θα δημιουργήσουμε Λαγουδο-κατασκευές και θα μεταμορφωθούμε σε χαρούμενες παιδικές λαγουδοφατσούλες.

Keywords
Αναζητήσεις
athens-metro-mall-paschalini-exormisi-me-dora-kai-paidikes-drastiriotites.htm
Τυχαία Θέματα