300 tablets για την ΑΑΔΕ

07:21 19/3/2025 - Πηγή: Emea.gr

Διαγωνισμό για την προμήθεια 300 tablet εκτιμώμενης αξίας 483,87 ευρώ το καθένα – δίχως ΦΠΑ – και συνολικό προϋπολογισμό 180.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, έχει προκηρύξει τα τελευταία 24ωρα η  Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού της.

Ως αντικείμενο της σύμβασης έχει οριστεί η προμήθεια προσθετού περιφερειακού εξοπλισμού πληροφορικής για τις ανάγκες των ελεγκτικών υπηρεσιών

της ΑΑΔΕ, έχοντας ως απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος με εργονομικά αναβαθμισμένες θέσεις εργασίας, που συμβάλλει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας των επιτόπιων ελέγχων, στην άμεση καταγραφή και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, καθώς και στην επιτόπια επίδοση εγγράφων.

Πρόκειται για μια ακόμη κίνηση του επικεφαλής της υπηρεσίας, Γιώργου Πιτσιλή, να αναβαθμιστεί αισθητά η λειτουργία της, ώστε να εκλαμβάνεται ως ένας σύγχρονος οργανισμός που δραστηριοποιείται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Μάλιστα, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχει στρατηγικά επιλέξει να επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Αρχής προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες σύγχρονες, εύχρηστες, με μικρότερο διοικητικό κόστος, τόσο για τον πολίτη, όσο και για τον ίδιο τον Οργανισμό.

Πολλοί δε, εικάζουν πως με την παρουσία του Κυριάκου Πιερρακάκη στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, τα… χέρια του Γ. Πιτσιλή σε ότι αφορά τον περαιτέρω ψηφιακό εκσυγχρονισμό της ΑΑΔΕ, η οποία αναμένεται σύντομα να μεταμορφωθεί σε έναν cutting edge ψηφιακό οργανισμό.

Keywords
Αναζητήσεις
300-tablets-gia-tin-aade.htm
Τυχαία Θέματα