Τι εγγυήσεις παρέχει η εταιρία στα μοντέλα της;

11:05 20/2/2012 - Πηγή: 6thGear

Τι εγγυήσεις παρέχει η εταιρία στα μοντέλα της;

Alfa Romeo: Βλέπε παρακάτω, Fiat.

Chevrolet: Οι εγγυήσεις που δίνουμε για όλα τα μοντέλα μας είναι οι εξής: Μηχανικά μέρη: 3 χρόνια ή 100.000 χλμ., διάβρωση αμαξώματος: 6 χρόνια και οδική βοήθεια: 3 χρόνια.

Citroen: Η εργοστασιακή εγγύηση μηχανικών μερών της Citroen είναι 2 χρόνια και μπορεί να επεκταθεί (με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις όπως η εργοστασιακή) για επιπλέον 3 χρόνια. Το κόστος σε αυτή την περίπτωση είναι μόλις 160 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).  Η εγγύηση βαφής είναι 3 χρόνια και η αντισκωριακή εγγύηση 12 χρόνια.

Dacia: Στα επιβατικά Dacia ισχύει 5ετής εγγύηση (3 χρόνια εργοστασιακή με 2 επιπλέον χρόνια επέκταση εγγύησης) ή 100.000 χλμ, όποιο επέλθει πρώτο καθώς και 6 χρόνια αντισκωριακή εγγύηση.

Daihatsu: Η Daihatsu Motor Company καλύπτει όλα τα μοντέλα που κατασκευάζει Daihatsu Cuore, Sirion, Terios και Charade με 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή 100.000 χλμ. ότι προέλθει πρώτο. Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, 3 χρόνια για το χρώμα του αμαξώματος και 8 χρόνια προστασία για σκουριά που προέρχεται από μέσα προς τα έξω. Η εταιρεία Agripan που ανήκει στις εταιρείες Κοντέλλη –Παντελεημονίτη με σχεδόν 100 χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου εγγυάται με την αξιοπιστία που την διακρίνει και την προσφορά υπηρεσιών για την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Fiat: Η Fiat Group Automobiles ανταποκρίνεται με σεβασμό στην προτίμηση των καταναλωτών στα αυτοκίνητά της προσφέροντας, εκτός από ασφάλεια, οικονομία και οδηγική απόλαυση, χαρακτηριστικά άρρηκτα δεμένα με τα μοντέλα της, πρόσθετες τεχνικές εγγυήσεις για όλα της τα μοντέλα, όπως 3 χρόνια εγγύηση χρώματος και 8 χρόνια εγγύηση αντισκωριακής προστασίας. Οι παραπάνω εγγυήσεις προσφέρονται επιπρόσθετα στην εγγύηση που δίνεται για τα μηχανικά μέρη, η οποία έχει ως παρακάτω: Η Alfa Romeo καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύηση (ανεξαρτήτως χιλιομέτρων). Η Abarth καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύηση (ανεξαρτήτως χιλιομέτρων). Τα επιβατικά μοντέλα της Fiat (εκτός του Sedici) καλύπτονται από 2 χρόνια εγγύηση (ανεξαρτήτως χιλιομέτρων). Το Fiat Sedici ειδικά, καλύπτεται από 3 χρόνια εγγύηση ή 100.000 χλμ., όποιο έρθει πρώτο. Τα επαγγελματικά μοντέλα της Fiat Professional καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύηση ή 100.000 χλμ., όποιο έρθει πρώτο.

Honda: Η Honda παρέχει 3 χρόνια εγγύηση μηχανικών και ηλεκτρικών μερών ή 100,000 χλμ, επέκταση εγγύησης για 3 χρόνια με 385€ για όλα τα επιβατικά μοντέλα, 12 χρόνια αντισκωριακή προστασία και 3 χρόνια εγγύηση βαφής.

Isuzu: Η εγγύηση Isuzu καλύπτει: – Όλες τις επισκευές βλαβών που προκλήθηκαν από αστοχία υλικού ή λόγω κακής συναρμογής ή τοποθέτησης κατά την συναρμολόγηση του αυτοκινήτου στο εργοστάσιο κατασκευής. -Την διάβρωση των επιφανειών και τυχόν ελαττώματα τα οποία θα εμφανιστούν σε οποιαδήποτε βαμμένη επιφάνεια του αυτοκινήτου και οφείλονται σε αστοχία υλικού ή εργασίας. -Την διάτρηση του αμαξώματος η οποία οφείλεται σε αστοχία υλικού ή εργασίας. Ως αμάξωμα ορίζεται οποιοδήποτε αυθ

Keywords
Αναζητήσεις
φιατ εγγυηση επέκταση
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις 6thGear