Σκέφτομαι να κάνω μια τρέλα! Στροφή 180 μοιρών στα gadget μου

Goodbyte

Από εχθές μου έχει καρφωθεί στο μυαλό το Microsoft Surface Pro 2. Όταν λέω μου έχει καρφωθεί, εννοώ το σκέφτομαι συνέχεια! Έτσι έχω μια ιδέα να κάνω στροφή 180 μοιρών στην φιλοσοφία των gadget που έχω τώρα, δηλαδή να δώσω τον iMac και το καινούργιο Asus Transformer

Book T100 και να πάρω το Surface Pro 2.

Παραπάνω μίλησα για “φιλοσοφία των gadget”, ξέρω ακούγεται χαζό. Η λογική πίσω από αυτή την έκφραση είναι ο λόγος που επέλεξα ένα Desktop και ένα μικρό Laptop/Tablet, αντί για ένα δυνατό Laptop. Ο τρόπος ζωής μου και η δουλειά μου, δεν μπορεί να εκφραστεί από ένα Desktop μόνο, καθώς σπίτι είμαι λίγες ώρες της ημέρας.

Κατά καιρούς έχω γράψει για τις αλλαγές που κάνω στο “μικρό” Laptop/Tablet. Η αρχή έγινε με ένα iPad 2, μετά με το Chromebook της Samsung και τέλος με το Asus Transformer Book T100 που με έχει εντυπωσιάσει.

Πλέον, που το Asus Transformer Book T100 έχει μπει στη ζωή μου, δεν χρησιμοποιώ τον iMac τόσο πολύ. Έχει υπάρξει και μέρα στο σπίτι, που δεν είχα την ανάγκη να το χρησιμοποιήσω. Κάπως έτσι έχει μπει στο μυαλό μου, η ιδέα του Surface Pro 2.

Το Surface Pro 2 θα μου δώσει τη δύναμη του iMac (περίπου) με τις διαστάσεις και την φορητότητα του Asus Transformer Book T100. Επιπλέον, θα έχω τρομερή οθόνη (όχι πως του Transformer Book T100 είναι κακή, αντιθέτως είναι μια χαρά) και τρομερή ποιότητα κατασκευής.

Βέβαια, μαζί με το Surface Pro 2 θα χρειαστώ εξωτερική οθόνη και πληκτρολόγιο για το σπίτι. Καλή η φορητότητα, αλλά το σπίτι χρειάζεται η μεγάλη οθόνη.

Γενικά η σειρά Surface μου έχει κολλήσει καιρό τώρα, από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε και βλέπω μέλλον σ΄αυτήν. Εσείς τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα