iOS 7, θα καθυστερήσει αλλά θα διαθέτει ανανεωμένο σχεδιασμό

13:08 3/4/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Είδαμε τις φήμες που θέλανε τον Jony Ive να ηγείται της “εκστρατείας” του επόμενου iOS. Ο Ive μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες και όμορφες σχεδιαστικές αλλαγές, πράγμα που ίσως υιοθετήσει και στο iOS 7.

Σε συζήτηση που εξελίχθηκε μέσα στους κόλπους της ιστοσελίδας Branch.com, ακούστηκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την πορεία του λειτουργικού της Apple. Ίσως φέτος

που κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε ένα ίδιο iPhone 5S, με ίδιο εξωτερικό σχεδιασμό και κυρίως εσωτερικές αναβαθμίσεις, το κλειδί της επιτυχίας για την Apple στη νέα συσκευή θα είναι το iOS 7. Μπορεί με αυτόν τον τρόπο η εταιρία να προσπαθήσει να ανακτήσει κάποιο μέρος από την παλιά χαμένη “αίγλη” της, αφού πέρσι το iPhone 5 εισήγαγε την αναβάθμιση στις 4″. Φέτος, ο άσσος στο μανίκι είναι το λειτουργικό όπως όλα δείχνουν.

Πιο συγκεκριμένα, ειπώθηκε πως η ανάπτυξη του επόμενου iOS καθυστερεί και για το λόγο αυτό η Apple ώθησε τους developers του OSX στο να εργαστούν στο iOS, ίσως προκειμένου να επισπεύσουν την προετοιμασία του εν όψη του WWDC. Αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: η Apple θέλει να είναι έτοιμο το iOS 7 το καλοκαίρι προκειμένου να το παρουσιάσει και γι αυτό στρέφει τα βλέμματα όλων των εργαζομένων της πάνω σε αυτό. Και για να συμβαίνει αυτό, μάλλον υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις στο νέο λειτουργικό, οι οποίες θέλουν αρκετή προσπάθεια και δοκιμασία για λειτουργήσουν άψογα και απροβλημάτιστα. Αυτό μάλιστα ίσως έχει και αντίκτυπο για το OSX, του οποίου η κυκλοφορία μάλλον δεν θα προλάβει να γίνει μέσα στο WWDC, αφού θα έχει μείνει λίγο πίσω η ανάπτυξή του, ωστόσο η Apple θα μπορούσε να μας δώσει μια γεύση και από αυτό.

Αν η Apple τρέχει να προλάβει το iOS για το WWDC, αυτό αποτελεί ένα πολύ ευχάριστο νέο, αφού κάτι τέτοιο μάλλον μας μαρτυρά και την παρουσίαση του νέου iPhone μέσα στο καλοκαίρι, αρκετά νωρίτερα σε σχέση με πέρσι. Ελπίζουμε ο Jony Ive και η Apple να μας επιφυλάσσουν αρκετά καλούδια αυτό το καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα