iMac 2012, Φήμες για μοντέλο 32 ιντσών με δέκτη τηλεόρασης!

Η τεράστια διείσδυση στην αγορά των iPhone, iPod και iPad, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τους υπολογιστές της Apple. Η άνοδος των πωλήσεων των iMac και Macbook είναι δραματική τα τελευταία χρόνια και το 2012 αναμένεται να αποτελέσει σταθμό στην πορεία τους.

Οι φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τα νέα iMac πολλές φορές αγγίζουν την υπερβολή, όμως μια τελευταία ανακοίνωση της Sharp, η οποία κατασκευάζει τις οθόνες των νέων iPad, μοιάζει να επιβεβαιώνει εν μέρη κάποιες από αυτές.

Πριν λίγες ημέρες, η Sharp ανακοίνωσε την έναρξη παραγωγής οθονών με αναλύσεις που φθάνουν ακόμα και τα 4K! Πρόκειται για τρία νέα μοντέλα οθονών, με τεχνολογία IGZO (InGaZnO), τα οποία παράγονται σε μεγέθη 7, 10 και 32 ιντσών.

Το μοντέλο των 32 ιντσών πιθανότατα δεν αφορά κάποιο μοντέλο τηλεόρασης και οι φήμες που ήθελαν τα νέα iMac να φέρουν οθόνες Retina 30+ ιντσών, μας οδηγούν σε ένα σχετικά ασφαλές συμπέρασμα σχετική με την πρακτική εφαρμογή τους. Ένα τέτοιο ιντσάζ παραπέμπει εμφανώς σε μια οθόνη η οποία μπορεί να λειτουργεί και ως τηλεόραση και σε συνδυασμό με τις φήμες για ύπαρξη TV-tuner στα νέα iMac, μπορούμε να θεωρήσουμε πλέον αρκετά πιθανή μια τέτοια τροπή.

Για τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι πριν την κυκλοφορία των iMac στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά μια τέτοια προοπτική θα έδινε πολλούς ακόμη πόντους στην Apple.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GoodByte