ZTE, Ετοιμάζετε να ριχτεί στη μάχη για τα Windows Phone 8

Goodbyte

Άλλη μια κινέζικη εταιρία μετά τη Huawei θα ριχτεί στη μάχη για τα Windows Phone και δεν είναι άλλη από την ZTE, που κυκλοφόρησε το πολύ καλό value for money ZTE Tania, Windows Phone.

O

Υπεύθυνος Marketing της ZTE, Dennis Lui, ανέβασε σε social network της Κίνας μια φωτογραφία όπου φαίνονται τρεις συσκευές με λειτουργικό Windows Phone 7.8 και Windows Phone 8, την εικόνα συνόδευε και η εξής φράση:

Δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ένα,

με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Στην φωτογραφία το δεξί κινητό φαίνεται να μοιάζει αρκετά με το ZTE Tania και να τρέχει σε emulator τα Windows Phone 8 παρά να τα έχει εγκατεστημένα ενώ τα άλλα δύο στα αριστερά παραμένουν ένα μυστήριο.

Εκτός από αυτή την εικόνα ο Lui ανέβασε και μία εικόνα με ένα ZTE table με Windows 8 RT και από κάτω μία συσκευή σε λευκό, ροζ, γαλάζιο, πορτοκαλί και ασημένιο χρώμα που προφανώς και αυτή θα έχει Windows Phone 8. Δυστυχώς δεν υπάρχουν περεταίρω πληροφορίες για την ώρα αλλά οι τιμές λογικά θα είναι οι γνωστές τιμές της ZTE, δηλαδή άκρως ανταγωνιστικές με αυτά που θα προσφέρει ή αλλιώς value for money.

Το παρόν άρθρο ZTE, Ετοιμάζετε να ριχτεί στη μάχη για τα Windows Phone 8 αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα