SwiftKey 3, Το καλύτερο πληκτρολόγιο για Android κυκλοφόρησε μόλις!

To SwiftKey 3 δεν είναι ένα απλό πληκτρολόγιο. Αν το αγοράσετε θα αλλάξετε σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα σας, καθώς θα πληκτρολογείτε πολύ πιο γρήγορα και επιτυχώς. Για λίγες ημέρες μπορείτε να το κάνετε δικό σας με 50% έκπτωση και 2 περίπου ευρώ.

Στο Goodbyte ήμασταν από τους πρώτους που ανακάλυψαν τις πραγματικές αρετές του νέου SwiftKey 3. Θυμηθείτε την πραγματική δοκιμή του πληκτρολογίου, όταν προσπαθήσαμε να γράψουμε ένα ολόκληρο άρθρο με το συγκεκριμένο

πληκτρολόγιο.

Μπορεί να ακούγεται αστείο να μιλάω με τόσο θαυμασμό για ένα απλό πληκτρολόγιο, όμως όταν έχεις χάσει τόσες ώρες προσπαθώντας να γράψεις με το τραγικό πληκτρολόγιο του Android 4.0 (εννοώ την εναλλαγή γλωσσών κατά βάση), τότε καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει κάτι που να το αντικαθιστά επάξια.

Από σήμερα το SwiftKey 3 κυκλοφόρησε στο Google Play και μπορείτε να το αποκτήσετε άμεσα κάνοντας κλικ εδώ. Αν μάλιστα είχατε αγοράσει παλαιότερα το SwiftKey X όπως εγώ, τότε θα δείτε με χαρά να υπάρχει η ένδειξη για δωρεάν αναβάθμιση!

Keywords
Τυχαία Θέματα