Steve Jobs, Η χαμένη συνέντευξη του κυκλοφόρησε στο iTunes για 3.99 δολάρια

13:21 3/7/2012 - Πηγή: GoodByte

Ο Steve Jobs μπορεί να μην βρίσκεται κοντά μας εδώ και περίπου ένα χρόνο, όμως ότι σχετίζεται με το όνομα του λάμπει ακόμα σαν χρυσός. Το 1995, ο Steve είχε δώσει μια συνέντευξη σχετικά με την τότε εταιρεία του τη NeXT, όπως και τον Steve Wozniak και το μέλλον των προσωπικών υπολογιστών. Τότε είχε δημοσιευτεί μόνο το 1/6 της συνέντευξης, αλλά πρόσφατα ολόκληρη η

συνέντευξη είχε έρθει στο φως.

Οι απόψεις του Steve Jobs σχετικά με την τεχνολογία και το μέλλον αποτέλεσαν και αποτελούν σημείο αναφοράς για όλους. Στο πλαίσιο της τεχνολογικής σειράς “Triumph of the Nerds” ο Steve Jobs είχε δώσει μια σημαντική συνέντευξη μιλώντας για θέματα όπως τα περίφημα Blue Boxes που κατασκεύαζε με τον Steve Wozniak.

Τότε στη δημοσιότητα είχαν έρθει μόνο τα 10 λεπτά της ωριαίας συνέντευξης και τα υπόλοιπα θεωρούνταν λίγο ή πολύ χαμένα. Μάλιστα η συνέντευξη αναφερόταν πολύ συχνά και ως “Η χαμένη συνέντευξη” κάτι που δημιούργησε έναν μικρό μύθο σχετικά με τα όσα είχαν ειπωθεί σε αυτή.

Μετά από 15 και πλέον χρόνια και αφού ο Steve Jobs δεν ζει ανάμεσα μας, η εταιρεία “βρήκε” και αναστήλωσε ολόκληρη τη συνέντευξη και την παραχωρεί για ενοικίαση μέσω του iTunes έναντι 3.99 δολαρίων! Πάντως στο Youtube θα βρείτε τη συνέντευξη σε κομμάτια, αλλά σε πολύ κατώτερη ποιότητα και ίσως κάποιες ελλείψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα