Special Edition DLC για το Mark of the Ninja

Goodbyte

Η Klei Entertainment ανακοίνωσε ένα ειδικό πακέτο (Special Edition DLC) για το Mark of the Ninja, το οποίο θα είναι διαθέσιμο το καλοκαίρι και οι gamers θα μπορούν να το κατεβάσουν από το Steam και το Xbox Live Arcade. Ειδικότερα, η special edition θα περιέχει ένα νέο επίπεδο το οποίο θα λειτουργεί ως flashback στη

ζωή του πρωταγωνιστή, μερικές νέες κινήσεις καθώς και καινούργια αντικείμενα.

Τέλος, οι developers πρόσθεσαν σε όλο το παιχνίδι σχολιασμό μέσω του οποίου μιλάνε για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Φυσικά, ο σχολιασμός ενεργοποιείται αν το θελήσουν οι παίκτες.

Πιο αναλυτικά το πακέτο θα περιέχει:
- Ένα νέο στυλ παιχνιδιού, το οποίο θα περιλαμβάνει μια νέα δυνατότητα για nonlethal takedown και θα παρέχει στο παιχνίδι μια υβριδική προσέγγιση από lethal & nonlethal actions.
- Δύο νέα items, το ένα προορισμένο για stealth action και το άλλο για direct action. Και τα δύο items θα είναι διαθέσιμα όχι μόνο στο νέο level αλλά και σε ολόκληρο το παιχνίδι.
- Τέλος, έχει προστεθεί στα διάφορα level, σχολιασμός από τους developers που έχει να κάνει κυρίως με το πως δημιουργήθηκε το παιχνίδι, ανέκδοτα αλλά και τουλάχιστον δύο μαθήματα ιστορίας.

Μπορείτε να δείτε το trailer της ανακοίνωσης στον παρακάτω player.

Keywords
Τυχαία Θέματα