Sony Xperia X, Τελικά θα είναι το Dual Sim αδερφάκι του Xperia Z

Goodbyte

Διαβάζουμε εδώ και μήνες για τα νέα μοντέλα της Sony, τα οποία θα κυκλοφορούσαν στις 5 και 6 ίντσες και σε Full HD αναλύσεις οθόνης. Τελικά, η φήμη για το μοντέλο των 6 ιντσών δεν επαληθεύεται, αφού τη θέση του φαίνεται να παίρνει ένα 5άρι μοντέλο με Dual Sim δυνατότητες.

Στην έκθεση CES που ξεκινάει σε λίγες ημέρες

στο Las Vegas, η Sony θα παρουσιάσει το Sony Xperia Z. Πρόκειται για μια συσκευή 5 ιντσών και Full HD ανάλυσης, με επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro, 2GB μνήμης και πολλά ακόμα εξαιρετικά χαρακτηριστικά όπως η κάμερα των 13 megapixels.

Το δεύτερο μοντέλο που ίσως ανακοινωθεί τις ίδιες ημέρες, θα είναι το Sony Xperia X. Όπως όλα δείχνουν, το Xperia X θα είναι ένα πανομοιότυπο εσωτερικά κινητό, με διαφορετικές διαστάσεις εξωτερικά και δυνατότητες Dual Sim. Αν το σενάριο βγει αληθινό, θα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τόσο δυνατό δίκαρτο smartphone, και θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον η ανταπόκριση που θα βρει από τους καταναλωτές.

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε ότι το Sony Xperia X δεν θα μεγαλώσει πάρα πολύ σε σχέση με τον δίδυμο αδερφό του, αφού σε αυτή την περίπτωση, θα έχουμε να κάνουμε με μια πραγματικά τεράστια συσκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα