Samsung Galaxy S IV, Περισσότερες φωτογραφίες, μεγαλύτερη απογοήτευση

Goodbyte

Λίγες μόνο ώρες πριν το μεγάλο event της ανακοίνωσης του επόμενου “next big thing” όπως αποκαλεί η Samsung το Galaxy S IV, περισσότερες φωτογραφίες της συσκευής κάνουν την εμφάνισή τους, δίνοντας τροφή για συζήτηση στα μέσα ενημέρωσης.

Παρακάτω θα δείτε μερικές υποτιθέμενες φωτογραφίες της νέας συσκευής, κάποιο πρωτότυπο της οποίας βρέθηκε στα χέρια κάποιου κυρίου εξ ανατολής. Από αυτές, μόνο

ένας έμπειρος Samsungάκιας μπορεί να καταλάβει ότι δεν πρόκειται για το Galaxy S III. Εάν δεν πρόκειται για κάποια προσπάθεια προβολής του αντίστοιχου site με κάποια fake συσκευή και βλέπουμε όντως για το νέο Galaxy, η απογοήτευση αρκετών fan της συσκευής θα γίνει φανερή, μιας και το desing είναι κατά 90% ίδιο, θυμίζοντας την τακτική που ακολουθεί η Apple.

Εν πάση περιπτώσει, όσο ίδιο και να είναι το desing, στα ενδότερα τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα, με τις φήμες να μιλούν για οκταπύρηνο επεξεργαστή, 2 GB μνήμης RAM, 13megapixels camera και πολλα software κολπάκια, όπως η αναγνώρισης της κίνησης των ματιών και η δυνατότητα χειρισμού της οθόνης στο στυλ του Sony Xperia Sole.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα ξέρουμε τα πάντα για την νέα συσκευή! Μείνετε συντονισμένοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα