Samsung Galaxy S III, Leak Leak Leak..

Δεν έχει τελειωμό η ιστορία με το Samsung Galaxy S III. Είχαμε όλα τα leaks που ξεφύτρωναν κάθε λίγο και λιγάκι, ήρθε και η ίδια η Samsung να προσθέσει το λιθαράκι της, με το περίφημο βίντεο, όποτε όπως είναι λογικό τρώμε τα νύχια μας από την αγωνία και την περιέργεια!

Σήμερα, φυσιολογικά, έκανε τον γύρο του internet ακόμα μία φωτογραφία της υποτιθέμενης συσκευής. Η διαφορά της

με τις άλλες είναι ότι έχει έναν φυσικό home πλήκτρο. Μάλιστα στην φωτογραφία φαίνεται και το φυσικό πλήκτρο αλλά και το Home Button του ICS. Αυτό σημαίνει 2 πράγματα. Είτε πρόκειται για fake φωτογραφία, η για κάποια δοκιμαστική συσκευή της εταιρείας.

Δεν είναι καθόλου λογικό για μία συσκευή να έχει 2 πλήκτρα που κάνουν ακριβώς την ίδια λειτουργία, για αυτό και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο μέχρι στιγμής. Βέβαια, κυκλοφορούν φήμες που αναφέρουν πως το νέο Galaxy θα έχει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι το κλασσικό home button θα χρησιμοποιείται για κάποια άλλη, άγνωστη λειτουργία.


Μακάρι να συμβαίνει το τελευταίο, και να δούμε κάτι πραγματικά καινοτόμο την 3η του Μάη. Όπως φυσικά θα γνωρίζετε, θα μεταδώσουμε live την παρουσίαση της Sammy, όπως κάνουμε σε κάθε event! Stay Tuned!

Keywords
Τυχαία Θέματα