Samsung Galaxy Note III, Με 3GB μνήμης RAM;

Goodbyte

Με την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S4, το ενδιαφέρον του κόσμου πλέον μετατίθεται στην σειρά Galaxy Note και στο επόμενο μέλος της, το Samsung Galaxy Note III. Το κινητό-table της εταιρείας, αναμένεται να είναι βελτιωμένο στα σημεία, ώστε να μπορέσει να μείνει στην κορυφή του ανταγωνισμού.

Για το σκοπό αυτό, το νέο Note

θα έχει αναβαθμισμένα εσωτερικά μέρα, ώστε να αντέξει την πίεση του ανταγωνισμού, αλλά και του ίδιου του του “βάρους”, μιας και τα Note είναι φορτωμένα με πολλές εφαρμογές οι οποίες είναι απαιτητικές και μερικές φορές χρήσιμες(άλλες πάλι, όχι).

Σε κάθε περίπτωση για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στον καλύτερο δυνατό βαθμό, η συσκευή θα ενσωματώνει 3GB μνήμης RAM, ποσό υπερβολικό για κινητό, την στιγμή που υπολογιστές είναι εφοδιασμένοι με το ίδιο ποσό. Η RAM αυτή θα συντροφεύει την οκταπύρηνο επεξεργαστή της Samsung, τον Exynos Octa, που μέχρι την κυκλοφορία της συσκευής θα παράγεται χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Για το τέλος αφήσαμε μία φωτογραφία που έχει διαρρεύσει στo internet και δείχνει το Note III και την Full HD οθόνη του 6 ιντσών, αλλά μάλλον είναι fake

Keywords
Τυχαία Θέματα