Samsung Chromebook, Μια σχέση αγάπης και μίσους!

Goodbyte

Εδώ και 9 μήνες περίπου χρησιμοποιώ το Chromebook της Samsung (αυτό με τον Exynos 5250). Όταν το παράγγειλα από το Amazon Αγγλίας ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος, ιδιαίτερα τη στιγμή που ήρθε στα χέρια μου και άρχισα να το επεξεργάζομαι.

Το Chrome OS είναι απλό στη χρήση του και με αυτό το οικονομικό λαπτοπάκι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όταν είχα γράψει το Review του είχα ακόμη αρκετό

ενθουσιασμό και όχι άδικα, μιας και μπορούσα να κάνω τις δουλειές μου γρήγορα, απλά και καλύτερα από το iPad 2.

O χρόνος περνάει και ο ενθουσιασμός φεύγει και η πραγματικότητα αγγίζει τον καθημερινό γκατζετάκια. Έτσι, η λογική του Chromebook δεν με αγγίζει πλέον, όπως παλιά. Μεγάλο ρόλο, παίζουν και τα νέα Windows 8 Tablet/Laptop, όπου η λογική τους (και η τιμή τους) τα καθιστά τον ιδανικό σύντροφο για Blogging, ταξίδια και δουλειά on the go (πχ. Asus Transformer Book T100).

Κατά καιρούς, το βάζω αγγελία σε μεγάλα site και παίρνω για απαντήσεις τα “κλασικά” παζάρια, που όλοι έχουμε ζήσει (“φίλε το ανταλλάζεις με 3 κιλά λάδι και δύο μπριζόλες;”). Η αλήθεια είναι ότι αυτό με ανακουφίζει, μιας και το Chromebook αυτό είναι οικονομικό και αναλώσιμο, οπότε μπορώ να το έχω πάντα μαζί μου, να του φέρομαι άσχημα και να μην με νοιάζει (τώρα σίγουρα, δεν θα θέλει να το αγοράσει κανένας από μένα :p).

Είναι πολλές φορές που σκέφτομαι να του βάλω Ubuntu και να το μετατρέψω σε εργαλείο δουλειάς και επειδή βαριέμαι τώρα. Αυτό θα κάνω!

ΥΓ. Προφανώς αυτό το άρθρο αναφέρεται σε γκατζετάκιδες που σε ένα μηχάνημα βλέπουν κάτι παραπάνω. Το ξέρω ότι αυτό το άρθρο ανούσιο, απλά το έγραψα για μένα. Για να με πείσω να κρατήσω το Chromebook και τα κατάφερα!

Εσείς έχετε κάποιο gadget που θέλετε να του δώστε μια δεύτερη ευκαιρία;

Keywords
Τυχαία Θέματα