Ouya, Το project στο kickstarter που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ!

Το kickstarter, στην περίπτωση που δεν το έχετε ακουστά, είναι ένα site, στο οποίο ο κάθε επίδοξος δημιουργός gadget, accesorry κλπ, δημοσιεύει την δημιουργία του, ώστε να μπορέσει να την χρηματοδοτήσει μέχρι να φτάσει την παραγωγή.

Μέσα σε όλα τα άλλα, βρέθηκε και το Ouya. Πρόκειται για μία gaming κονσόλα λίγο διαφορετική από τις άλλες, καθώς τρέχει Android! Με λίγα λόγια, θα μπορείτε να παίζετε όλες τα γνωστά

mobile games στην οθόνη της τηλεόρασή σας! Φυσικά, αφού πρόκειται για κονσόλα, διαθέτει και το ανάλογο χειριστήριο, τι οποίο είναι ασύρματο. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι κορυφαία, με τον τετραπύρηνο Tegra 3 να κλέβει την παράσταση, συνοδευόμενος από 1GB RAM και 8 GB αποθηκευτικού χώρου!

Το Ouya έγινε γνωστό μέσα σε μία μόλις μέρα, αφού σε λιγότερο από 24 ώρες κατάφερε να μαζέψει 2 εκατομμύρια δολάρια, ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα του site. Με λίγα λόγια θα το δούμε σύντομα να κυκλοφορεί! Εάν θέλετε να συμμετέχετε και εσείς, ή απλά να του ρίξετε μία καλύτερη ματιά, πατήστε εδώ.

Θα καταφέρει άραγε να αλλάξει την Gaming βιομηχανία; Τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα