Nokia, Νέες εφαρμογές και update για το Nokia Drive με offline δρομολόγηση

Η Nokia ανακοίνωσε χθες στην MWC την κυκλοφορία δύο νέων εφαρμογών για τα Windows Phone κινητά της, όπως και την αναβάθμιση του Nokia Drive, το οποίο επιτέλους θα επιτρέπει την εξ’ ολοκλήρου offline λειτουργία.

Πολύ σημαντική είδηση για τους κατόχους των νέων Nokia

Lumia συσκευών είναι η συγκεκριμένη, καθώς μέχρι σήμερα δεν ήταν δυνατή η δρομολόγηση μέσω του Nokia Drive χωρίς την ύπαρξη σύνδεσης στο ίντερνετ! Αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο μείον για την εφαρμογή, όταν μάλιστα η σύνδεση αυτή περιοριζόταν απλά στην αναζήτηση της οδού, με τους χάρτες να είναι εγκατεστημένοι πάνω στη συσκευή.

Πάντως από τις αρχές Μαρτίου αυτό το παράδοξο θα είναι παρελθόν, αφού η Nokia ανακοίνωσε την αναβάθμιση του Nokia Drive στην έκδοση 2.0, η οποία εκτός από την offline λειτουργία, θα παρέχει και προειδοποιήσεις για τα όρια ταχύτητας. Ταυτόχρονα θα ανανεωθούν και οι χάρτες του Nokia Maps.

Εκτός από τους χάρτες, η φινλανδική εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων εφαρμογών. Πρόκειται για το Nokia Transport, μια πολύ σημαντική εφαρμογή για πολύ κόσμο, η οποία επιτρέπει τη δρομολόγηση από ένα σημείο του χάρτη σε ένα άλλο μέσω των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Πολύ ευχάριστο είναι το γεγονός ότι στις πόλεις περιλαμβάνεται και η Αθήνα!

Η δεύτερη ανακοίνωση αφορά το Nokia Reading, μια εφαρμογή που θα επιτρέπει τη σύνδεση στο νέο κατάστημα της Nokia για βιβλία, την αγορά και το διάβασμα αυτών. Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να διαβάζει RSS από τρίτες πηγές και να προβάλει σε Live tile στην αρχική οθόνη την πιο σημαντική είδηση κάθε στιγμή. Η νέα εφαρμογή θα διατεθεί στο κοινό τον Απρίλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα