Motorola Atrix HD, Διπύρηνο με Kevlar και οθόνη HD 4.5 ιντσών

11:21 5/7/2012 - Πηγή: GoodByte

Το νέο Motorola Atrix HD έκανε και επίσημα πλέον την εμφάνιση του στο site της αμερικάνικης εταιρείας και η στόχευση του είναι περισσότερο επαγγελματική. Τα χαρακτηριστικά του είναι σχεδόν κορυφαία, όμως αυτό που ξεχωρίζει είναι για ακόμα μια φορά το Kevlar καπάκι, αλλά και το μικρό πάχος των 8.4 χιλιοστών.

Πιθανότατα πρόκειται για μία συσκευή που δεν τη δούμε ποτέ στην Ελλάδα,

όμως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάποια κομμάτια θα φτάσουν και προς τα δω. Το νέο Motorola Atrix HD δεν εντυπωσιάζει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και η στόχευση του είναι μάλλον η business κατηγορία. Για τον λόγο αυτό, η συσκευή κρυπτογραφεί τα δεδομένα με ειδικούς αλγορίθμους και επιτρέπει τον διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ συγκεκριμένων ατόμων.

Ο επεξεργαστής της συσκευής θα είναι ο γνωστός μας Snapdragon S4 στα 1.5GHz, ενώ η μνήμη RAM θα φτάνει το 1GB. Εσωτερικά, ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι μόλις 8GB, με δυνατότητα επέκταση στα 32GB με κάρτα micro SD. Η κάμερα φτάνει σε ανάλυση τα 8 megapixels, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 1780 mAh.

Τα ατού της συσκευής είναι η οθόνη των 4.5 ιντσών τεχνολογίας Colorboost και ανάλυσης 720p και το μικρό πάχος των 8.4 χιλιοστών που συνδυάζεται με το Kevlar πίσω καπάκι που γνωρίσαμε από το Motorola RAZR. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στην επίσημη σελίδα του κινητού.

Keywords
Τυχαία Θέματα