MLS iQTalk, Το πρώτο ελληνικό smartphone παραγωγής!

Η ελληνική εταιρεία MLS είναι γνωστή εδώ και καιρό, κυρίως για τα GPS που κατασκευάζει και πουλάει, το οποία είναι πολύ αποδοτικά. Η τελευταία προσθήκη στα GPS της εταιρείας, ήταν η δυνατότητα φωνητικού χειρισμού της συσκευής, αφού μπορούσατε να του πείτε την διεύθυνση και να σας καταλάβει κανονικά.

Το επόμενο βήμα της εταιρείας είναι να ενσωματώσει αυτή, αλλά και

άλλες, τεχνολογίες σε ένα τηλέφωνο, το οποίο έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει η ίδια. Το τηλέφωνο θα ονομάζεται MLS iQTalk, θα τρέχει λειτουργικό σύστημα Android και θα μπορεί να καταλαβαίνει, αλλά και να μιλάει ελληνικά!

Πέραν αυτού, το μόνα τεχνικά χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε είναι ότι θα έχει κάμερα στα 5 megapixels, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία και οθόνη 4.3 ιντσών. Ο CEO της MLS, Ιωάννης Καματάκης, μίλησε με ενθουσιασμό για το τηλέφωνο:

Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που ολοκληρώσαμε την ανάπτυξη του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου, το οποίο ενσωματώνει άκρως ενδιαφέρουσες καινοτομίες. Προσπαθήσαμε, ώστε όλοι οι Έλληνες που θα το αποκτήσουν, να απολαύσουν ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο επικοινωνίας με το iQTalk και μάλιστα σε προσιτή τιμή

Μακάρι το iQTalk να είναι μία αξιόλογη συσκευή, που εκτός των άλλων να παράγεται και στην χώρα μας για περαιτέρω μείωση του κόστους, αλλά και την κίνηση της βιομηχανίας! Μείνετε συντονισμένοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα