LG Optimus Max, Λανσάρισμα στην Ελληνική αγορά από την Κορεάτικη εταιρία

Το LG Optimus 3D Max που έρχεται να πάρει την θέση του προκατόχου του LG Optimus 3D που παρουσιάστηκε στην MWC του 2011. Το νέο smartphone με 3D δυνατότηες δεν χρειάζεται γυαλιά και είναι πιο ελαφρύ και λεπτό και προσφέρει δυνατότητες απεικονίσεις πολυμέσων τόσο σε 2D όσο και σε 3D.

Το νέο Optimus 3D

Max έχει νέο αλγόριθμο μετατροπής περιεχομένου σε 3D και μπορεί να μετατρέψει και περιεχόμενο από εφαρμογές πλοήγησης όπως το Google Earth, Google Maps και άλλες. Ενώ περιλαμβάνει και άλλες ευκολίες όσων αφορά την τεχνολογία 3D όπως ένα dedicated button για γρήγορη μετατροπή από 2D σε 3D και το αντίστροφο.

Όσον αφορά το φυσικό μέγεθος όπως αναφέραμε και πιο πάνω έχουν γίνει βελτιώσεις και έρχεται 2 χιλιοστά λεπτότερο και 20 γραμμάρια ελαφρύτερο. Στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα 5 Megapixel όπου μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες 3D με τους 2 φακούς που υπάρχουν στο πίσω μέρος της συσκευής.

Κατά τα άλλα το όλο λογισμικό υποστηρίζει ένας διπύρηνος επεξεργαστής TI OMAP 4430 στα 1.2 GHz , η οθόνη είναι 4.3 ιντσών με επικάλυψη Gorilla Glass 2, η μπαταρία φτάνει τα 1520 Mah ενώ τέλος δυστυχώς έρχεται με Android 2.3 Gingerbread. Στην συνδεσιμότητα υπάρχουν τα κλασσικά πλέον HSPA, MHL, DLNA, NFC και Bluetooth. Η προτεινόμενη τιμή του στην Ελληνική αγορά θα είναι στα 499 ευρώ με ΦΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα