LG Optimus 2X, Κι όμως το update στο Android 4.0 πλησιάζει [download]

Goodbyte

Μπορεί το LG Optimus 2X να μοιάζει ξεχασμένο, αλλά στην πραγματικότητα η LG ετοιμάζει το update στο Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Προφανώς οι ρυθμοί δεν είναι εξαντλητικοί, αλλά αν έχετε λίγη όρεξη για δοκιμή, μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα leaked έκδοση από τώρα.

Σίγουρα όσοι από εσάς είστε κάτοχοι ενός LG Optimus 2X, θα έχετε απογοητευτεί με την πορεία που έχει ακολουθήσει το update στο Android 4.0. Πρόκειται για την πρώτη διπύρηνη συσκευή και θα περίμενε κανείς ότι θα είχε την απαιτούμενη υποστήριξη ώστε να αντέξει στο χρόνο. Η αδυναμία της LG να αναβαθμίσει έγκαιρα τη συγκεκριμένη συσκευή, είναι ίσως και ο σημαντικότερος λόγος που πλέον δεν την εμπιστεύεται μεγάλος μέρος του αγοραστικού κοινού.

Η δημιουργία των LG Optimus G και Nexus 4 και η συνεργασία της LG με την Google, δείχνουν να αλλάζουν το τοπίο προς το καλύτερο. Σε συνδυασμό με τη leaked rom που μπορείτε να κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ και διαβάζοντας τις οδηγίες εδώ, φαίνεται να αλλάζει η λογική της κορεάτικης εταιρείας σχετικά με τα updates.

Το παρόν άρθρο LG Optimus 2X, Κι όμως το update στο Android 4.0 πλησιάζει [download] αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα