Kyocera Hydro, Το φθηνό και αδιάβροχο(!) Android κινητό!

18:21 8/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Το Hydro πρόκειται για ένα φθηνό και αδιάβροχο Android κινητό, η εταιρία που κρύβεται πίσω από την συσκευή είναι σχετικά άγνωστη στον χώρο. Ο λόγος για την Kyocera, μια εταιρία που θέλει να μπει στο παιχνίδι των οικονομικών Android συσκευών.

Το βασικό προτέρημα του Hydro

είναι ο αδιάβροχος χαρακτήρας του, καθώς μπορεί να αντέξει σε βάθος ενός μέτρου για μισή ώρα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού δεν είναι εντυπωσιακά για την εποχή μας, αλλά αυτός που θα το πάρει ζητάει άλλα πράγματα από το κινητό του.

Πιο συγκεκριμένα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Kyocera Hydro είναι: επεξεργαστής Snapdragon στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB, εσωτερική μνήμη 2GB με δυνατότητα επέκτασης έως 32GB μέσω microSD, οθόνη IPS 3,5 ιντσών ανάλυσης 480×320 pixel, κάμερα 3.2 megapixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 30fps.

Επιπλέον το κινητό έχει: WiFi b/g/n, Bluetooth 2.1 και όλους τους αισθητήρες που έχουν τα smartphones των γνωστών εταιριών. Τέλος, το Hydro θα τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich!

Η τιμή του δεν είναι γνωστή, αλλά η εταιρία έχει κάνει σαφές πως πρόκειται για ένα οικονομικό κινητό. Το Hydro θα κυκλοφορήσει το επόμενο εξάμηνο του έτους.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά το βλέπω να γίνεται το δεύτερο κινητό μου .

Keywords
Τυχαία Θέματα