Huawei Ascend P2 και W2 διέρρευσαν πριν την MWC

Goodbyte

Δεν έχουν περάσει ακόμα πολλές ημέρες από την παρουσίαση των Huawei Ascend D2 και Mate αλλά ο Richard Yu της Huawei σε συνέντευξη δήλωσε πως η εταιρία του αναμένετε να παρουσιάσει το πιο λεπτό smartphone στο κόσμο.

Η Huawei αναμένετε να παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα στην MWC της Βαρκελώνης

το ερχόμενο μήνα. Το ένα θα είναι Android και πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Huawei Ascend P1 που θα φέρει πίσω το τίτλο του λεπτότερου κινητού στο κόσμο στην Huawei, με πάχος κάτω από τα 6.45 χιλιοστά που έχει το Alcatel Idol που για την ώρα κρατάει τον τίτλο και ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην CES 2013.

Φυσικά αναφερόμαστε στο Huawei Ascend P2, όπου σύμφωνα με πηγές θα έχει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon K3V2 ίδιο με του Huawei D2, χρονισμένο στα 1.8 GHz, επίσης αναμένεται να έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD (1280×720 pixels), τεχνολογίας IPS , 13 Megapixel κάμερα με δυνατότητα καταγραφής video Full HD (1920×1080 pixels), 2 GB μνήμης RAM για τους απαιτητικούς χρήστες και 8 GB ενσωματωμένης μνήμης για αρχεία. εξ’αρχής Android Jelly Bean 4.1 που λογικά θα αναβαθμιστεί στο 4.2.

Το άλλο κινητό θα είναι το Huawei Ascend W2, το μεγαλύτερο αδερφάκι του Huawei Ascend W1 που ανακοινώθηκε και αυτό στην CES την προηγούμενη εβδομάδα αλλά επισκιάστηκε από τα Huawei Ascend D2 και Huawei Ascend Mate, όντας μικρότερο. Να υπενθυμίσουμε πως τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου αναμένετε να έρθει και στη χώρα μας.

To Huawei Ascend W2 αναφέρεται πως θα έχει διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm, λογικά ίδιο με αυτό των Nokia Lumia 920 και HTC 8X, 1 GB RAM για multitasking, 8 Megapixel κάμερα, ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 2800 mAh. Η τιμή του Huawei Ascend W2 σύμφωνα με της πληροφορίες αναμένεται να είναι 3200 Yuan ή 385 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα