HTC One V, Το πρώτο ελληνικό review για το ομορφότερο One! [hands-on video review]

21:21 4/6/2012 - Πηγή: GoodByte

Την τελευταία εβδομάδα την περάσαμε παρέα με το HTC One V. Το πιο οικονομικό μοντέλο της σειράς One, κατάφερε να μας κλέψει την καρδιά με το design του και παρά τα μέτρια τεχνικά χαρακτηριστικά του, μας έπεισε για την απόδοση του. Διαβάστε και δείτε το πρώτο review επί ελληνικού εδάφους!

Εξωτερική εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Αν υπάρχει ένα

τομέας στον οποίο ξεχωρίζει το HTC One V, τότε αυτός είναι αναμφισβήτητα εκείνος του design. Η συσκευή δανείζεται τον ιδιαίτερο σχεδιασμό που είχε υιοθετήσει για πρώτη φορά η HTC στο Legend, ο οποίος ξεχώριζε και συνεχίζει να ξεχωρίζει έναντι του ανταγωνισμού. Η ποιότητα του σκελετού είναι αναβαθμισμένη σε μεγάλο βαθμό και κρατώντας τη συσκευή στα χέρια σου καταλαβαίνεις την αξία της.

Η unibody κατασκευή χαρίζει ανθεκτικότητα και κομψότητα, ενώ η ενσωμάτωση της μπαταρίας στο σώμα τη συσκευής, επιτρέπει την ελαχιστοποίηση του βάρους (115 γρ.) και του πάχους (9.2 χιλιοστά). Ιδιαίτερα καλή εντύπωση μου έκαναν τα φυσικά πλήκτρα της συσκευής, τα οποία δένουν αρμονικά με το υπόλοιπο σώμα και θα αντέξουν στο χρόνο, όπως και το ιδιαίτερο σε σχήμα και τοποθέτηση LED φλασάκι για ειδοποιήσεις. Το μόνο επίφοβο κομμάτι του κινητού, δείχνει να είναι το καπάκι το οποίο κρύβει τις υποδοχές για κάρτες SIM και micro SD.

Τεχνικά χαρακτηριστικά – Επιδόσεις

Σε καμιά περίπτωση οι επιδόσεις του HTC One V δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καταιγιστικές. Παρ’ όλα αυτά, ο μονοπύρηνος επεξεργαστής στο 1GHz και η μνήμη RAM των 512MB, θα σας επιτρέψουν να “ζήσετε” χωρίς καθημερινά προβλήματα. Αν πιέσετε το κινητό με άνοιγμα πολλών εφαρμογών στο παρασκήνιο, τότε εκείνο θα αντιδράσει με κλείσιμο των παλαιότερων εξ αυτών. Στα benchmarks δεν τα πάει και άσχημα, ενώ το “ελαφρύ” HTC Sense 4.0 που φοράει, του επιτρέπει να λειτουργεί χωρίς περιττά βάρη.

Στην πράξη μας ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό και έδειξε να υστερεί μόνο στο κομμάτι του browsing (δες βίντεο). Η οθόνη της συσκευής είναι εξαιρετική, αφού η ανάλυση των 800

Keywords
Τυχαία Θέματα