HTC Golf, Νέα συσκευή για την μεσαία κατηγορία

Η HTC έχει πάρει φόρα μετά την κυκλοφορία της σειράς One. Επόμενος σταθμός η μεσαία κατηγορία, στην οποία εκπρόσωπος της HTC είναι μέχρι στιγμής το Wildfire S, που κάνει μία χαρά την δουλειά του.

To HTC Golf, το οποίο θα πιθανότατα κυκλοφορήσει με το όνομα Wildfire C, έρχεται να το αντικαταστήσει το Wildfire S όντας βελτιωμένο στα σημεία. Σύμφωνα με το leak, θα διαθέτει μονοπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz, ο οποίος είναι μία σεβαστή αναβάθμιση σε σχέση με τα 600MHz

του Wildfire S. Θα διαθέτει 4GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου(συνδυασμένα με 25GB στο Dropbox), 512MB RAM, κάμερα 5MP, οθόνη 3.5 ιντσών ανάλυσης 480 x 320 και τέλος ενίσχυση του ήχου την οποία έχει αναλάβει η Beats Audio. Για να μπορέσετε βέβαια να αξιοποιήσετε το τελευταίο χαρακτηριστικό, θα πρέπει να έχετε και ένα ζευγάρι ακουστικά της εταιρείας, καθώς με οποιοδήποτε κοινό ζευγάρι η διαφορά δεν είναι αξιοπρόσεκτη.

Αυτά, σε συνδυασμό με την λογική τιμή του(η εκτίμησή μας είναι γύρα στα 250 ευρώ), θα κάνουν το HTC Golf/Wilfire C, μία ελκυστική πρόταση που θα βρείτε στα καταστήματα μέχρι το τέλος του τρέχοντος τριμήνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα