HTC Desire 600, Mid-Range κινητό με Sense 5 και BoomSound!

Goodbyte

Μετά την ανακοίνωση της ναυαρχίδας της HTC, του HTC One, έρχεται το πρώτο μικρό αδερφάκι του, το οποίο θα δανείζεται κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Το όνομα αυτού, HTC Desire 600. Πρόκειται για ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας, που θέλει να δελεάσει με τα καλούδια του μεγαλύτερου μοντέλου. Πάμε να το δούμε!

Το HTC Desire

600 είναι το πρώτο κινητό που χρησιμοποιεί την νέα ονοματολογία της εταιρείας. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό ενός geek σαν εμάς βλέποντας το 600 στην ονομασία, είναι ο επεξεργαστής Snapdragon 600, αλλά δυστυχώς θα απογοητευτούμε, εάν ψάξουμε στα specs του κινητού για αυτόν. Αυτό που θα αντικρίσουμε είναι το μικρό αδερφάκι του, ο Snapdragon 200, ο οποίος είναι διπύρηνος και χρονισμένος στο 1.2GHz.

Την λίστα των τεχνικών χαρακτηριστικών συμπληρώνουν η κάμερα των 8 megapixels, η οθόνη τεχνολογίας LCD2 ανάλυσης 960×50 και διαγωνίου 4.5 ιντσών, 1GB RAM, και 8 GB αποθηκευτικού χώρου. Ωστόσο, το καλύτερο είναι η ύπαρξη του συστήματος BoomSound, που με την παρουσία 2 ηχείων στο μπροστινό μέρος της συσκευής, θα εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, όπως μας είχε εντυπωσιάσει και το HTC One.

Το λογισμικό το οποίο θα ελέγχει την συσκευή είναι φυσικά το Android με το HTC Sense 5 περασμένο “από πάνω” κάτι που σημαίνει πως θα απολαύσει το Blinkfeed, που αυτή την στιγμή βρίσκεται μόνο στο HTC One. Αρχικά το κινητό θα κυκλοφορήσει στην Russia και την υπόλοιπη ανατολική Ευρώπη, ωστόσο τα ηλεκτρονικά καταστήματα θα είναι παραπάνω από χαρούμενα να το στείλουν στην χώρα μας από τον Ιούνιο και μετά! Πως σας φαίνεται;

Keywords
Τυχαία Θέματα