Google Play, Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του “καταστήματος” της Google και αντικαταστάθηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techcrunch.com, ο (πρώην πλέον) επικεφαλής του Android Market και μετέπειτα Google Play, Eric Chu, παραιτήθηκε από τη θέση του και αντικαταστάθηκε από τον Jamie Rosenberg, υπεύθυνου μέχρι τώρα για το Google Music

και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Eric Chu αντιμετώπισε προβλήματα με τον ανώτερο του David Conway, με τις αρμοδιότητες τους να μην είναι εύκολα διακριτές. Η μετάθεση του ισχυρότερου, από πλευράς ονόματος και κύρους μέσα στην εταιρεία, Eric Rosenberg σε αυτή τη θέση, αναμένεται να λύσει τα συγκεκριμένα προβλήματα και να δώσει μια νέα δυναμική στην πλατφόρμα της Google.

Από την άλλη ο Eric Chu δεν θα αποτελέσει παρελθόν από την εταιρεία, καθώς θα επαναπροσληφθεί σε διαφορετική θέση. Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Andy Rubin θεωρεί υψίστης σημασίας άλλα θέματα και όχι το Google Play, γεγονός που ίσως εξηγεί τη μέχρι τώρα πενιχρή συμβολή του “καταστήματος” στα κέρδη της εταιρείας, εν αντιθέση με την αντίστοιχη κατάσταση που υπάρχει μεταξύ Apple και App Store.

Αριστερά ο Eric Chu και δεξιά ο Jamie Rosenberg

Keywords
Τυχαία Θέματα