Google Nexus 7, Το μοντέλο των 32GB θα αντικαταστήσει το 16άρι

Goodbyte

Έχει επιβεβαιωθεί πλέον πολύπλευρα ότι το Nexus 7 με τα 32GB αποθηκευτικού χώρου υπάρχει και αυτό μου έμενε να μάθουμε είναι σε τι τιμή θα διατίθεται. Σύμφωνα με αγγλικό κατάστημα, το 32άρι θα πάρει τη θέση εκείνου με τα 16GB!

Μπορεί πολλά tablets να έχουν κυκλοφορήσει στις 7 ίντσες, αλλά το Nexus 7 παραμένει το καλύτερο. Όχι γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι τόσο ανώτερα, αλλά διότι η υποστήριξη από την Google είναι ένα πολύ μεγάλο συν.

Αν ήσασταν πάντως από εκείνους που έβλεπαν με καχυποψία την μη ύπαρξη θύρας επέκτασης micro SD και σας φαινόντουσαν λίγα τα 8 και 16GB αποθηκευτικού χώρου, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι η Google είναι έτοιμη να διορθώσει τα προβλήματα, κυκλοφορώντας μια έκδοση του Nexus 7 με 32GB.

Όπως όλα δείχνουν, το 32άρι Nexus 7 θα κυκλοφορήσει στην ίδια τιμή με το 16άρι και πιθανότατα το 8άρι θα κατέβει ακόμα πιο χαμηλά ή θα καταργηθεί. H παραπάνω φωτογραφία προέρχεται από υπάλληλο της αλυσίδας PCWorld της Αγγλίας και δείχνει ότι όλα είναι έτοιμα για το λανσάρισμα του νέου μοντέλου.

Εσείς τι θα προτιμήσετε; Το 32GB ή ένα 8GB σε τιμή χώμα;

Σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικάAsus Nexus 7ΣύνοψηΛειτουργικό ΣύστημαAndroid Jelly Bean 4.1.1Επεξεργαστής (CPU)Nvidia Tegra 3Μνήμη RAM1 GBAποθηκευτικός χώρος8 GB / 16 GBΔιαγώνιος7 ίντσεςΑνάλυση1280
Keywords
Τυχαία Θέματα