Facebook, Φωτογραφίες σε Full Screen!

Το Facebook μεγαλώνει ασταμάτητα και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο τον στόχο του ενός δισεκατομμυρίου χρηστών. Για αυτό το λόγο προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνει τις υπηρεσίες του. Έτσι, κατέληξε στην ενσωμάτωση του full screen mode στη εφαρμογή προβολής φωτογραφιών.

Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο, διότι η προβολή(και επεξεργασία) των φωτογραφιών είναι ένας τομέας που το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο χωλαίνει, συγκριτικά με άλλα δίκτυα όπως το Instagram.

Οι φωτογραφίες φαίνονται πολύ μικρές και χάνουν μέρος της ποιότητάς τους.

Τώρα λοιπόν, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σας, σε μεγαλύτερο μέγεθος και καλύτερη ανάλυση όταν πατήσετε το βελάκι που εμφανίζεται όταν περάσετε τον κέρσορα πάνω από την πάνω δεξιά γωνία της φωτογραφίας! Μπαίνετε σε full screen mode, όσος χώρος μένει, που δεν καταλαμβάνει η φωτογραφία, γίνεται μαύρος και είναι σαν να βλέπετε ένα slideshow φωτογραφιών.

Μικρή αλλαγή, αλλά προς το σωστό δρόμο. Φαντάζομαι πως υπάρχουν και άλλες αλλαγές στα σκαριά, όσον αφορά τις φωτογραφίες, καθώς είναι αυτές που δίνουν ζωή στο Facebook, αλλά και σε όλα τα άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα