Η Δήμητρα Ματσούκα θα εμφανιστεί ολόγυμνη στη σκηνή!

20:05 9/2/2012 - Πηγή: ThessNea
Αυτή η παράσταση αναμένεται να σπάσει ταμεία!
Η Δήμητρα Ματσούκα θα εμφανιστεί ολόγυμνη στη σκηνή για χάρη της θεατρικής παράστασης που αναμένεται να πρωταγωνιστείσει! Στη σκηνή μαζί της θα βρίσκεται και ο Στέλιος Μάινας.

Η ηθοποιός δήλωσε για την πολυαναμενόμενη παράσταση: "Όταν μια επιταγή του έργου θέλει να μπαίνει ο θεατής στο δωμάτιο που συνευρίσκονται, ναι!...
Αλλά αυτό γίνεται με διακριτικό και καλλιτεχνικό τρόπο. Το ζητούμενό μας άλλωστε δεν είναι να προκαλέσουμε! Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της παράστασης είμαστε πολύ ντυμένοι κι οι δύο. Απλά είναι επιταγή του έργου."

Την πολύ επιτυχημένη ταινία "Μια πορνογραφική σχέση" θα μεταφέρουν στο θεατρικό σανίδι, σύμφωνα με το ένθετο "People" της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", ο Στέλιος Μάινας και η Δήμητρα Ματσούκα στο θέατρο "Αθηνών" της οδού Βουκουρεστίου, υπό της σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Οι πρωταγωνιστές της παράστασης μίλησαν στην εφημερίδα για τη νέα τους αυτή συνεργασία. «Το ερωτικό το θεωρώ από τα πιο εύκολα κομμάτια της δουλειάς. Πιο δύσκολο μου φαίνεται να πρέπει να εκφράσεις μια οριακή στιγμή του ήρωά σου ή να κάνεις τον κόσμο να γελάσει πραγματικά, παρά να υπάρχει ένα απόσπασμα μιας επαφής μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Αλλά αυτό έχει να κάνει καθαρά με τη δική μου ψυχοσύνθεση» δηλώνει η 38χρονη πρωταγωνίστρια της παράστασης για τις τολμηρές σκηνές που απαιτεί η πλοκή του έργου.

Όσο για τον Στέλιο Μάινα αποκαλύπτει τους λόγους που μετά από την τεράστια επιτυχία στο σήριαλ "Το Νησί" αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα και να επιστρέψει τώρα με τη συγκεκριμένη συνεργασία: «Ξέρετε, χρειάζεται ενίοτε να ανασκουμπωθούμε αλλά και να δούμε πού είμαστε και πού πάμε. Αυτό δεν είναι παύση, απλώς δεν θα ήθελα να συνδέσω μια επιτυχία με μια άμεση επαγγελματική κίνηση. Αν μπορώ για κάτι να υπερηφανευθώ ή να αυτομουτζωθώ, είναι ότι δεν έχω εξαργυρώσει ποτέ στην καριέρα μου τίποτα. Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε βαθύτερα τους εαυτούς μας και τους γύρω μας».
Πηγές: athensbars.gr και yupi.gr
Keywords
Αναζητήσεις
dhimitra macuka, tis erotikes tenies dhimitra macuka
Τυχαία Θέματα